Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@özlemm ne anlamda sordunuz? Şehri biliyorum.
-
@ese03 hocam bana watsap link atabilir misin. Benim de Şırnak ipekyolu
-
@tıpınbiraltdalı karamsarliga kapilmak icin henuz erken bi gidelim de once umarim her seyin hayirlisi olur bizler icin
-
@Antimülakat sitelere baktığımda genelde büro maaşı 2700-3100 diyorlar ama 4 bin ve üzeri maaş ticaret bakanlığına mı özgü acaba
-
@ese03 ben de varım
-
Ankara hakkında bilgisi olan var mı acaba (muhafaza)
-
@yelizaktay maaş mesai aldığınız için farklı oluyor hocam. Normal GTB memuru kadar maaş mesai alacaksınız. Henüz ilk kez sözleşmeli personel alındığı için Gümrükte tabi bunun netleşmesi gerekiyor.
-
@simurg93 güzel bir Gümrük. Tır veya Esenboğa Havalimanında çalışırsınız. Tır Gümrüğü oldukça rahat olur.
-
Arkadaşlar büro personellerine mesai verilmeyeceği yönünde bir söylenti var. Böyle bir adaletsizlik yapılmaz diye umuyorum. Bilgisi olan var mı ?
-
@aslimmm merhabalar, hayırlı olsun ben de Esendere'ye atandım. Mesaj atarsanız detaylı konuşabiliriz. Konaklama özellikle biz kadınlar için sıkıntı olacağa benziyor çünkü.
-
@antimülakat bakanlık olma ihtimali var mı acaba ? Bi de bayanları tır gümrüğüne veriyorlar mı ?
-
@simurg93 bakanlık merkez olarak geçiyor hocam olmaz o durum. Bölge Müdürlüğünde çalışabilirsiniz sadece.
-
Cilvegözü Gümrük müdürlüğüne atanan arkadaşlar bana özelden ulaşabilirler. 1 yıldan fazladir burada çalışıyorum
-
@aslimmm wp grubu var ama forumda paylaşmak yasak olduğu için paylaşmayıp burdan konuşuyoruz.
düzenlemiştir
-
silinmiştir
-
@evandro Muhafaza memurluğu ordaki çalışma şartları vs hakkında sordum.
-
Merhaba arkadaşlar, ben de Esendere gümrük kapısına atandım. Acaba bu kapıya gidecek olan arkadaşlar arasında oluşturulmuş bir WhatsApp grubu var mı?
-
@özlemm ben halihazırda İskenderun’da yaşıyorum. Şehir konusunda yardımcı olabilirim. Buradaki gümrük muhafaza memurları gördüğüm kadarıyla liman kapılarında vardiyalı olarak çalışıyorlar. Organize sanayi bölgesindeki limanlarda vs görmüştüm. Daha önce devletin işlettiği sonra özelleştirilerek Limak’ın işlettiği İskenderun limanında da varlar. Kapılarda duruyorlar. Giriş çıkış işlemi vs yapıyorlar. TCDD de şehrin göbeğinde orda muhafaza var mıdır bilmiyorum. Sonuçta mal gidip geliyor. Arkas’ın ve Turkon’un konteynerları genellikle geliyor demiryoluyla ondan olabilir diye düşünüyorum. Buralarda olabilir çalışma yeriniz. Hepsi de şehrin dibinde yerler.
-
Hocam bundan sonraki aşamalar için Bilgi verebilir misiniz yanı tahminen ne zaman işe başlarız,ne zaman sözleşme imzalarız ve eğitime hemen mi gideriz yoksa çalışırken mi gidiyoruz @Antimülakat
-
@antimülakat çok güzel bir açıklama olmuş hocam teşekkür ederizhakkıyla bu görevi yapacagiz Allah'ın izniylen