Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@aliveli yani banada adil gelmedi sonuçta aynı şartlar altında girdik bu kadar fark olmasi kötü olcak
-
Atama onayları ne zaman gelir bilgisi olan var mı? Ankara yı aradığımda açmıyorlar.
-
@misiko geçen yıl ertesi gün gelmiş
-
@sad38guy rizeyse iyidir ama sarp olmasında iç gümrükler yüzde 90 kapılardan iyidir
-
@misiko maaş 2200₺ civarı mesai 2300falan ortalaması 4400-4500 civarı alırsın yolluk varsa ayrı tabi
-
@hoyuelo bursaya bi arkadaşım gitmişti sanırım yolluğu istanbula göre az diye biliyorum çok yoğun değildir diye düşünüyorum net bilmiyorum ama
-
@bilgebey istanbul güzel hocam bence anadolu yakası daha iyi yollukta zamlandı ama büyük şehir stresi kirası vs büyük oluyor haliyle
-
@brs 3.bölge güzel şehir antalya havalimanı olur yüksek ihtimal yolluğu az diye biliyorum çok bilgim yok malesef çalışma şartları vs ama bende antalyada çalışmak isterdim 3.bölge için
-
bu maaslar buro personeli icin mi arkadaslar
-
@balans-etkisi hocam Esendere nasıldır:(
-
@parşömen hocam esenderenin tek artısı bu mu:(
-
@balans-etkisi hocam ıslahiye nasil bilginiz var mi?
-
Arkadaşlar bir arkadaşımız muhafaza olduğu için GUY mülakatından elendiğini yazmış, oysa bir çok kişide GTB de çalışırken VMY, GUY, GÖÇ ve İL PLANLAMAYA geçti. Bu konuda net bir tavır olduğuna inanmıyorum.
-
@i̇lanbekleyenbiri allah yardımcın olsun ama bi arkadaşım geçici göreve gitmişti iş anlamında rahat diyordu fakat tabiki sınırın uç noktası hakkari sonuçta bölgenin verdiği sıkıntılar illaki olur şehir merkezi vs uzaktır diye tahmin ediyorum ama iş olarak iyi bi gürbulağa göre çok iyi hatta
-
@yourdreams çok bilgim yok ama 5.bölge için iyi yer doğuya göre
-
@antimülakat hocam benim en buyuk korkularimdan biri bu, muhafaza memurluguna yeni atanmisken ki guy mulakatini yakin varsayarsak mulakatta iyi bir izlenim birakamamak siz ne dusunursunuz bu konuda
-
@balans-etkisi hocam van/kapıköy hakkinda ne söyleyebilirsiniz
-
@bgk güzel yer git kardeşim
-
@rul0kat dert etmeyin hocam. Sadece bu sebepten elenme ihtimaliniz yok. Öyle olsa onlarca insan bir kurumdan başka kuruma geçemez.
-
@bgk kapıköy iyi diye duydum en son gece iş yokmuş kapıyı kapatıyolarmış diye biliyorum iş anlamında son derece rahat bi yer geçici göreve giden arkadaşlardan biliyorum