Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
şırnak muhafaza varsa whatsapp grup bağlantısını özelden atabilirm
-
@ese03 ben varım
-
@balans-etkisi hayırlısı olsun hakkımızda
-
istanbulda gumruk bakanligina bagli misafirhaneler var mi acaba bilen duyan varsa soyleyebilir mi
-
Arkadaşlar kalacak yer konusunda bi bilgisi olan var mı? Lojman gibi şeyler veriliyor mu yoksa kendimiz mi kalacak yer buluyoruz
-
@semasema şanslısınız bir Vanlı olarak söylüyorum
-
@balans-etkisi Sağolun hocam teşekkürler.
-
Dostlar tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Ticaret Bakanlığı Gümrükler Genel Müdürlüğü ülkemizin gelir sağlama ve ülkemizin güvenliğini koruma açısından çok önemli bir işleve sahiptir. Bakanlığın asli işlevi ithal edilen eşyaların vergisini almak gibi görünsede bundan daha önemli fonksiyonları vardır. Bu fonksiyonların en tepesine güvenlik yazılmalıdır. Güvenlik deyip geçmeyin, günümüzde ülkemizin en büyük güvenlik problemi PKK, PYD, YPG değildir. Asıl problem tükettiğimiz ithal gıdalardır. Asıl problem yurda girişine engel olunamayan GDO'lu ürünler, Şarbonlu etler, Sahte içkiler, Kaçak sigaralar, Genimizi bozacak haplar'dır. Gümrük aslında vergi toplamaktan ziyade güvenlik ve denetim bakanlığıdır. Kimse işini küçümsemesin, kimseye de işinizi küçümsetmeyin. Çok önemli bir görev sizi bekliyor. Üşenerek kontrol etmediğiniz bir TIR'da bu ülkenin geleceğine dinamit koyacak türden eşyalar olabilir. Bunun da mührünü kontrol etmeyim dediğiniz bir tırda çok büyük kaçakçılık olabilir. Abi her zaman yaptığımız iş dedikleri tırda milyonu bulacak değerde vergi kaybına sebep olacak eşya olabilir.
Lütfen çalışırken vicdanınız her zaman masanızın üstünde dursun. Bu kurumu kendi kanalı olarak gören vicdansızlara kulak asmayın, bir ürünü ithal etmek için kılıktan kılığa giren soysuzlara fırsat vermeyin, şu eski dinazorlara yeni nesil sizden değil artık çok değiştik fikrini aşılayın. Mesleğinizi sevin, sevdiğinizi gösterin. Sevemeseniz bile kimseye belli etmeyin, başka sınavlara çalışırken kendinizi ifşa etmeyin. Sabredin, yapabilirseniz kendi yaşam tarzınıza, hayat algınıza uygun bir işe geçin ama geçmiyorsanız mesleğin önem ve kritikliğine uygun hareket edin. Allah Yar ve Yardımcınız Olsun. Şunu da unutmayın: Bazen severek beklersin, bazen sabırla beklersin, bazen sorumlulukla beklersin, bazen de mecburiyetten beklersin. Madem her ne nedene dayanıyorsa dayansın bekliyorsanız, en iyi şekilde bekleyin. Meslekleriniz sizin şu an düşündüğünüzün çok ötesinde bir değer ve öneme sahip.
-
@bgk rica ederim
-
Arkadaşlar Van il ticaret e atandım bayan arkadaşlardan atanmış olanlar varsa ev konusunu ne yapacaklar iletişime geçelim
-
Ve Doğuda büro personeli maaşı ne kadar Diğer meslekler gibi Doğu olduğu için maaş artışı yaşanıyor mu?? @Antimülakat
-
@yelizaktay herhangi bir artış yok. Sadece ek5000 olan yerlerde 400 TL fark var.
-
Peki maaşı hakkında bilginiz var mı Van büro
personeli @antimülakat -
@yelizaktay 4 bin üstü maaş mesai geçer elinize
-
@Antimülakat hocam bizim yıllık izin gibi bi hakkımız var mı sözleşmeyle mi belli olur o durum?
-
@yourdreams hocam ilk yıl idari izin dışında izin yok. 657 sayılı DMK'da 4/A kadrolu devlet memurları içinde ilk yıl izin süresi aynı. Sonraki yıllarda 20 gün süre verilir. O da aynı olur.
-
Merhaba arkadaslar, oncelikle atanan tum arkadaslara hayirli osun. ben de esendere gumruk e atandim. Orasi icin de acilmis olan bir whatsapp grubu varsa dahil olmak istiyorum. Ayrica ogrendigim kadariyla lojmanlarda yer yokmus. Oraya atanan bayan arkadaslarla da irtibata gecmek isterim.
-
@tıpınbiraltdalı oyle gorunuyor esendere icin de bir wp grubu kuruldu mu bilginiz var mi
-
@aslimmm yok sanırım lojman da yok öğretmen evi de dolmuş kiralar da binden başlıyor güzel haberleri arka arkaya alıyoruz bakalım=)
-
İskenderun hakkında bilgisi olan var mı?