Adalet Bakanlığı Personel Alımı 2018
-
@buseneatanıyorum, içinde söyledi: Adalet Bakanlığı Personel Alımı 2018
@aliveli o rekoru bence bugün elinden aldılar
Ben de whatsapp üzerinden rekorlar kırmaya devam edeceğim, bilgisayar klavyesi bana göre değil134 yazmışlığım vardır
-
@kartel06 doksandan çok uzağım stres ve yorgunluk.dokuz diye gittim 2 bucuk da çıktım.neyse kısmet
-
@figo102009 al işte bi vampir daha
-
@buseneatanıyorum, içinde söyledi: Adalet Bakanlığı Personel Alımı 2018
@figo102009 al işte bi vampir daha
Eskiye dayanıyor on parmak da değil, iki üç parmakla yazıyorum
10 parmak olanlar şahane 150 aşağısı yazmıyorlar
-
Hocalarım 90 nın üzerine çıkmak için bi tavsiye verin 80 doğru civarında geziniyorum
-
@rintintin tek çare daha fazla yazmak. Hangi programı kullanarak çalışıyorsunuz.
-
m5 bilisim diye bi programı kullanıyorum hocam elimden geldiğince çalışıyorum şuan umarım gelişim sağlanır
-
sosyal hizmet .sosyal çalışmaci başvuran var mi?
-
Önümüzdeki süreçte yeniden alım olur mu? Lisans mezunları için avantaj sağlanıyormuş demişlerdi. Ciddi ciddi klavyeye abanarak hazırlanalım. A kadrodan bir şey çıkmaz buradan bir yol bulalım. @aliveli hocam duyum olursa bekliyoruz.
-
@sınavsayar olur hocam ikm, katiplik, mübaşir bu kadrolara alım bitmez.
-
@aliveli hem ihtiyaç çok hem de kazananların çoğu başka yerlere kaçıyor sanırım hocam. Valla ben 4 bin maaş veren Gardiyanlık için bile hazırım. Bu sene B kadroda güzel puan bekliyorum. Öncelikle B kadro, umarım her şey güzel olur.
-
@sınavsayar b kadroda açıktan atama olur yine merkezi atama ile olması zor. Yani mülakatı göze almak lazım. Diğer bir konu sözleşmeli memur alımı yapılıyor ama sonuçta kimseyi atmıyorlar kadrodan farkı yok.
-
yakın zamanda başlayacak mülakatların akabinde 2018 KPSS ile bir memur alımı daha yapılacağı kesin gibi bir şey.