Adalet Bakanlığı Personel Alımı 2018
-
@hayal9 tebrikler hocam klavyede başarılar ben başvurmadım ama başvuran yakınlarım var onlar için takip ediyorum
-
@genclerbirlikli anladım hocam umarım yakınlarınız da başarılı olurlar. Ben daha önce hiç hazırlanmadım böyle bi sınav için acaba yakınlarınız daha önce katılan kişiler mi ? Hazırlık aşamasını merak ettiğim için soruyorum
-
@hayal9 sagolun hocam inşallah, biri ikm biri katiplik için başvurdu. Katiplikte klavye sınavı var biliyorsunuz, metinler yayınlanıyor ona göre çalışıyor adaylar. İnternette similasyon siteleri var çalışabileceğiniz oralardan çalışın iyi olur
-
@genclerbirlikli anladım hocam tekrar teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ️
-
@hayal9 rica ederim hocam
-
Arkadaşlar sınava kadar 90 kelime üstü yazmak için illaki 10 parmak mı bilmek lazım ? Şuan 70 doğru yazabiliyorum ilk defa denedim bugün.
-
@rintintin on parmak şart mı bilmiyorum ben yazamıyorum o şekilde yazmaya çalıştıkça daha fazla hata yapıyorum belki üzerine gidip alışınca düzelir. Ancak yalnızca verilen metne bakarak yazmak şart bence çünkü istemsizce yazdığım şeyleri kontrol ediyorum ve çok yavaşlatıyor beni
-
Daha önce uygulama sınavına katılanlar var mı acaba biraz bilgi verseler bize ? Çok sessiz sakin burası
-
@hayal9 çalıştığım bürodaki avukat katibi arkadaşım katıldı . Sorun varsa cevaplamaya çalışırım bilmiyorsam sorar aktarırım size.
-
@burcuburcu internetteki uygulamalar gibi mi yoksa bizlere kağıtta metinler veriliyor ve biz ona bakarak mı yazıyoruz ?
Büyük/küçük harf, noktalama işaretleri yanlış olarak mı kabul ediliyor ?
Son olarak da sınavın belirtilen günde tamamlanamaması halinde diğer günler devam edeceği belirtilmiş. Bu genel bir uyarı mı yoksa gerçekten yetişmiyor ve diğer günler de devam ediyor mu ?
Daha önce hiç takip etmediğim için fikrim yok hiç bir konuda kusura bakmayın uzun oldu -
@hayal9 ekrandan bakılarak yazılıyor, imla kurallarına dikkat edilmeden yazılıyor. Büyük küçük harf konusuna hiç bakılmıyor desek yeridir. Aynı gün tamamlanmama olasılığı mümkün.
-
@burcuburcu çok yardımcı oldunuz gerçekten teşekkür ediyorum yanıtladığınız için ️
-
@hayal9 rica ederim
-
@burcuburcu hocam 70 doğru yazabilen biri sınava kadar bunu geliştirebilir mi sorabilir misiniz size zahmet
-
@hayal9 meetinleri yayınlasalar onun üzerine çalışsak daha iyi olur bence
-
@rintintin yayınlandı diye biliyorum telefondan açamadığım için bakamadım ama
-
-
@hayal9 çok teşekkür ederim hocam
-
@hayal9 hocam icra katipleri de mi aynı metinlere tabi ?
-
@rintintin rica ederim️ İcra katiplerinin metinlerini kontrol etmedim ancak bildiğim kadarıyla onların metinler geçen hafta yayınlandı bu nedenle aynı olacağını sanmıyorum yine de karşılaştırın dilerseniz. Bir de internetteki uygulama sitelerine bu metinler yüklenmiş şimdi bakma fırsatım oldu oradan rahatlıkla tüm metinlere çalışma fırsatımız var