@buseneatanıyorum, içinde söyledi: Adalet Bakanlığı Personel Alımı 2018
@aliveli o rekoru bence bugün elinden aldılar
Ben de whatsapp üzerinden rekorlar kırmaya devam edeceğim, bilgisayar klavyesi bana göre değil
134 yazmışlığım vardır
@aliveli o rekoru bence bugün elinden aldılar
Ben de whatsapp üzerinden rekorlar kırmaya devam edeceğim, bilgisayar klavyesi bana göre değil
134 yazmışlığım vardır
@kartel06 doksandan çok uzağım stres ve yorgunluk.dokuz diye gittim 2 bucuk da çıktım.neyse kısmet
@figo102009 al işte bi vampir daha
@figo102009 al işte bi vampir daha
Eskiye dayanıyor on parmak da değil, iki üç parmakla yazıyorum
10 parmak olanlar şahane 150 aşağısı yazmıyorlar
Hocalarım 90 nın üzerine çıkmak için bi tavsiye verin 80 doğru civarında geziniyorum
@rintintin tek çare daha fazla yazmak. Hangi programı kullanarak çalışıyorsunuz.
m5 bilisim diye bi programı kullanıyorum hocam elimden geldiğince çalışıyorum şuan umarım gelişim sağlanır
sosyal hizmet .sosyal çalışmaci başvuran var mi?
Önümüzdeki süreçte yeniden alım olur mu? Lisans mezunları için avantaj sağlanıyormuş demişlerdi. Ciddi ciddi klavyeye abanarak hazırlanalım. A kadrodan bir şey çıkmaz buradan bir yol bulalım. @aliveli hocam duyum olursa bekliyoruz.
@sınavsayar olur hocam ikm, katiplik, mübaşir bu kadrolara alım bitmez.
@aliveli hem ihtiyaç çok hem de kazananların çoğu başka yerlere kaçıyor sanırım hocam. Valla ben 4 bin maaş veren Gardiyanlık için bile hazırım. Bu sene B kadroda güzel puan bekliyorum. Öncelikle B kadro, umarım her şey güzel olur.
@sınavsayar b kadroda açıktan atama olur yine merkezi atama ile olması zor. Yani mülakatı göze almak lazım. Diğer bir konu sözleşmeli memur alımı yapılıyor ama sonuçta kimseyi atmıyorlar kadrodan farkı yok.
yakın zamanda başlayacak mülakatların akabinde 2018 KPSS ile bir memur alımı daha yapılacağı kesin gibi bir şey.