Bir gün TY Ailesi Olarak Bir Yerde Buluşma Planlıyoruz
-
@sınavuzmanyrd
1903bjk 'yim ben -
@genclerbirlikli kek belki de kisir cok zor. Daha kisir yapan bi erkek gormedim omru hayatimda:D
-
@1umut bulgura yeşillik dogruyosun hocam neyi zor
-
@1umut Kısırın neresi zor ya bulgur salça su karıştırınca kısır oluyor işte
-
@genclerbirlikli OLAMAZ
-
@genclerbirlikli Hocam biz yine de kolay demeyelim yoksa bize yıkacaklar kısır işini
-
@kilici çok haklısın hocam
-
@kilici @genclerbirlikli her bulgura yesillik dograyan kisir yapabilseydi ohooo.......
Hakkiyla kisir yapmak bi sanattir herkes sanatkar olamaz:)))) -
@1umut Kısırı pek sevmediklerindendir belki @kilici @genclerbirlikli Bu arada kısır yapmak bir sanattır kaç aşaması var o işin lütfen öyle bulgur su salça yeşillik karıştırınca olmuyor :))
-
@plansız, içinde söyledi: Bir gün TY Ailesi Olarak Bir Yerde Buluşma Planlıyoruz
@1umut Kısırı pek sevmediklerindendir belki @kilici @genclerbirlikli Bu arada kısır yapmak bir sanattır kaç aşaması var o işin lütfen öyle bulgur su salça yeşillik karıştırınca olmuyor :))
Ayni anda ayni seyi yazmisiz bak, KISIR YAPMAK SANATTIR️️️️
-
@1umut, içinde söyledi: Bir gün TY Ailesi Olarak Bir Yerde Buluşma Planlıyoruz
@plansız, içinde söyledi: Bir gün TY Ailesi Olarak Bir Yerde Buluşma Planlıyoruz
Ayni anda ayni seyi yazmisiz bak, KISIR YAPMAK SANATTIR️️️️
İşi bilen biliyor evet öyle olmuş:)
-
@1umut
kısır da yaparım.ekmek de yaparım.pilav da yaparım.ütü de yaparım.cam da silerim...
:)) -
@otuzyılsavaşı hocam size her daim sapka cikartiyoruz zaten️ Sasirtmadiniz, helal:)
-
@otuzyılsavaşı
Esra Erol'la izdivaç programına hoş geldiniz otuzyılsavaşı Bey -
@1umut
:)) estağfurullah hocam eyvallah -
@1903bjk
gss primini de dışardan yatırıyorum :)) -
Arkadaşlar n'apıyorsunuz? @1903bjk @otuzyılsavaşı @1umut ??? :))
-
ve @kilici ve @genclerbirlikli ????
-
Ha unutmadan Çaylar kimden?
-
@paretowilfredo
elektrik alıyoruz :))