Bir gün TY Ailesi Olarak Bir Yerde Buluşma Planlıyoruz
-
@paretowilfredo ya dolar bugünün parası ile 1.4 lira diye verilen tepkilerden bahsediyoruz o yüzden 2018 olamaz. 2018'de esnafım diye bağıramazsın, faizler düşük kalsın diye baskı yapılıyor ortak bir nokta var ise o da durdurulamayan kur biz de onu ne de olsa kabullenmiyoruz
-
Ben kısa bir telekonferans ile TY sohbetlerinin estiği havadan bahsedeyim:
Yaklaşık 10 ile 15 dakika arasında TY için yapılması gerekenler ve yapılmayanlar.
Telekonferansa gelen garip sesler, tıkırtılar, elektronik sigara sesleri, ezan sesi, kaynama ve fokurdama sesleri. Benim oğlanın büyük bir reaksiyonla telefona saldırma durumları. 20 dakika
Sonra toparlanma ve daha sonra kelle avcılığında son durum yaklaşık 15 dakika.
Garip sesler ve telefondan uzaklaşmanın yarattığı sessizlik, diğer sitelerde yapılan hileler vs. 40 dakika.
Site nereye gider, kaç kişiye ulaşır muhabbeti ve bol motivasyon havası 25 dakika.
Ülke gündemi, siyaset, futbol ve benzeri sabaha kadar sürdüğü olur ve genellikle birileri telefon görüşmesi devam ederken uyumaya başlar.
Sabah işe kalkış 06:30 gibi.BU TOPLANTIDA NELER KONUŞULUR AÇIKÇASI ÇOK MERAK ETMİYORUM
-
@antimülakat yüzyüze iletişim ile onu bir tutmayalım üstad şimdi, ayrıca forumdaşlar sağolsun taze kan ile bize konuşulacak konular bulurlar, üzerimizde TY olarak ölü toprağı vardı onu da bugünlerde atıyoruz sanki
-
30 yaşından sonra anlaşılan gerçekler;
y a ş l a n d ı k -
@otuzyılsavaşı Umudumuz hep taze hep genç be dostum.
-
@otuzyılsavaşı 30 kendini yeni doğmuş gibi hissetmek için güzel bir yaş bence. Biyolojiye karşı gelemesek de mental olarak 30 ortalama olarak bir ömrün üç aşağı beş yukarı üçte biri o yüzden benim gözümde bir sıfır noktası, yaşlanma kelimesini o yüzden reddediyorum
-
@paretowilfredo
eyvallah dostum... -
O degil de havada çok nem var çok
-
23den sonra pek de yasadigimi dusunmuyorum acikcasi, o yuzden ise girince yasimi 23den saymaya devam edecegim insallah.
-
-
@agor
"Bazen öyle olur; büyüdükten sonra doğarsın."
-
@1umut gel şunu pazarlık ile 17 yapalım
-
@agor Ben 6'dan sonrasını hatırlamıyorum. Okuldan mı nedir.
-
@paretowilfredo ilk ve orta öğrenim hocaların nasıldı üstad, o kadar kötü değildir be?
-
Toplantı, buluşma, tanışma vs. yazıyordu başlıkta. Oysa gençler okumuyor, anlamıyorlardı. Onlar hep Dünyanın kendi eksenleri etrafında döndüğünü düşündüler, yaşlılar duruma engel olamıyor hep daha genç olanlar daha eski genç olanları baskılayarak ilerliyordu. Doğal düzen yine kendiliğinden işlemeye devam etmişti
-
@agor yok hocam ya:) 17-23 hayatimin en guzel yillariydi, mezun olduk balkabagina donduk:))
-
@agor 6.sınıfta kulakları çınlasın hayattaysa Türkçe hocam vardı Sevda Hoca. Bir kitap verdi bana. O gün bugündür birakamadim okumayı. Öncesi ve sonrası karışık.
-
@1umut tamam işte son yılları hiç yaşanmamış gibi değil de eksi olarak alırsak onlar da alacağa sayılır o yüzden 17 iyidir
-
@1umut Espriler iyi bu akşam ikidir gülüyorum
-
@paretowilfredo işte kritik olan o hocalar, o hocalarla herkes tanışacak kadar şanslı değil maalesef o yüzden eğitim değil de bireyler kötü diyelim anlaşalım