Bir gün TY Ailesi Olarak Bir Yerde Buluşma Planlıyoruz
-
-
@1903bjk elektronik olanıyla katılırız madem bu kadar hassassınız, o zaman @paretowilfredo düşünsün, demek sen içiyorsun ben yiyorum ha, anında satarsan anında satılırsın demedi deme
-
@agor Satmadım bilmem dedim be insafsız adam. Yedek ağızlık da getir bari -_-
-
Bu arada gözümden kaçmadı @Antimülakat başlığı açtı ve kaçtı, forumdaşı forumdaşa kırdırma politikaları bunlar, biz bu oyunu bozarız eyyy @Antimülakat
-
@agor Ağzımdan aldın @Antimülakat Kaostan beslenme eeeey Admin!
-
@paretowilfredo bu eyyy vurgusunu çok seviyorum yalan yok, eyyyy @paretowilfredo sen de adminsin, eyyyyy @aliveli seni de unutmadık, eyyyy @genclerbirlikli pusuda mı bekliyorsun
-
@agor Ama benim hep Sen kimsin ya? diyesim geliyor onu nasıl yapsak?
-
onu da en iyi biz biliriz :))
-
@agor eeeeeeey agor bu millet seni admin yaptı sen ne yaptın yahu varsa yoksa heykel yapıyorsun
-
@paretowilfredo o topun ayağın üstüne tam oturması gibi oraya güzel oturuyor sen de haklısın
-
@otuzyılsavaşı Biz biliriz biiiiiz! tamam sakinim.
-
Her başlık neden bi süre sonra goygoy başlığına evriliyor
-
@genclerbirlikli
Sanırım ben başlattım -
@aliveli eyyy aliveli biz forumdan altı üyeyi atarken neredeydin sen. Altı üyeyi attık da forum canlandı, forumda geçirilen süre çift haneden tek haneye indi
-
@1903bjk Tam ben diyecektim her şey kısırla başladı yalnız sonra da sayfa adminlere kaldı :))
-
@plansız Korkarım biz adminler toplantısı ile kapatırız günü
-
@plansız adminler de goygoy yapacak yer arıyormuş
-
@plansız adminler birbiriyle her an buluşup konuşamıyor vakit az yapılacak iş çok, iyi oldu akşam akşam iki kelam ettik, iki yüzümüz güldü
-
@Agor @paretowilfredo @genclerbirlikli ehh madem siz böyle arada buluşun bizler de oldukça eşlik edelim :)) @Antimülakat Beyin başlığı açıp çekilmesi benim de gözümden kaçmadı yalnız
-
@plansız benim tahminim o şimdi şehrin sokaklarında arabasıyla kornaya basa basa geziyordur. Şampiyonluk turları