GÜMRÜK HANGİ BÖLÜMÜ KAÇ PUANLA TERCİH ETMEYİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ
-
@asyasy, içinde söyledi: GÜMRÜK HANGİ BÖLÜMÜ KAÇ PUANLA TERCİH ETMEYİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ
@hgrotius 1. BÖLGE/ görev süresi 8 yıl ( istanbul bursa balıkesir eskişehir yalova kocaeli izmir tekirdağ çanakkale)
2.BÖLGE/görev süresi 7 yıl (ankara kayseri konya denizli muğla edirne hatay mersin adana aydın izmir manisa sakarya zonguldak)
3.BÖLGE/ görev süresi 5yıl (aksaray karaman nevşehir antalya ısparta mugla kütahya balıkesir kırklareli edirne antep hatay afyon manisa bolu karabük bartın samsun ordu sinop amasya)
4. BÖLGE/görev süresi 4 yıl( trabzon giresun erzincan çorum kastamonu çanakkale hatay elazığ k.maraş sivas artvin rize g.antep ş.urfa van batman mardin d.bakır ıgdır kars erzurum adıyaman)
5.BÖLGE/görev süresi 3 yıl( ardahan şırnak mardin agrı kars ığdır van hakkari hatay ş.urfa kilis g.antep)"ALINTIDIR"
-
@asyasy eyvallah hocam teşekkürler.
-
@hgrotius Önemli değilde hocam daha ayrıntılı bilgeye gümrük ticaret bakanlığı mevzuatına bakarak daha detaylı bilgi edine bilirsin. Bazı yerler aynı il sınırı içinde olsa dahi biri 4 bölge diğeri 5 bölge olarak geçebiliyor.
-
İzmir 1. Bölge hocam. Liste pek güncel değil gibi. İzmir 1. Bölge, Çeşme 2. Bölge, Dikili 3. Bölge. Bu değişik durumlar mevcut listeye ben bir bakayım da atayım.
-
@antimülakat Hocam izmir hem 1 de var hem 2 de var dikkat ederseniz. Bazı ilçeler aynı il sınırı içinde olsalar dahi bölge olarak fark edebiliyor.
-
@asyasy anladım da listeyi komple değerlendirmek gerek. Yer yer bakmak gerek. Yoksa İzmir deyince hepsi merkez gibi düşünülebilir.
-
@antimülakat Hocam gümrüğün mevzuatına baktım baya ayrım var haklısınız onları ancak fotoğraf şeklinde atmak lazımda onu da ben beceremiyorum maalesef.
-
@yea-sbf boyum 1.73 ️ Onda sıkıntı yok hocam ama puan düşük
-
@nez 75 ve üzeri umudu yitirmesin derim. Benim de 75.67 puanım dusuk ancak umudum yüksek.
-
84 le muayene yazdım
-
@yea-sbf inş hepimize nasip olur
-
@nez inşallah hocam ınşallah
-
Benimde 76 muhafaza yazacağım inş gelir.Hakkımızda hayırlısı
-
@ahlat1710 75-77 aralığında puan yığılması olabilir
-
@nez banada öyle geliyor inş 75 e kadar düşer birçok arkadaşımızın iş imkanı olmuş olur
-
@ahlat1710 umarım ben biraz ince hesap yaptım mantıken 74’e düşmesi gerekiyor inş öyle olur
-
@nez 73 e de düşebilir farketmez
-
@ahlat1710 aynen ama daha çok kişiye umut olsun️
-
Gümrük elden gidiyeeeaaahhh:)
-
@sinek guy geliyeeaahh, guy elden gideeyeaah Sayıştay geliyeeaah