2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@şampiyon işin komik tarafı bunları yayınlama beni vebale koyma demiş bı de ise inandırıcılık katmak amacıyla herhalde
-
@şampiyon ben gib de hep acer marka pc gördüm. Ayrıca kağıt kürekle uğraşmıyorlar . Gibux diye bi sistem kullanıyorlar. Yazışma tarzı da içime sinmedi pek.
-
Beyaz kagida kursun kalemle taban puanlari yazmislar allahim buna inanan var mi gercekten
-
doğrudur yanlıştır onu bilemem ama rakamlar gayet olası
-
@lex-fori ve gönderen kişi mesaj karşıdan gelmemiş fotoyu çekip paylaşmış. Vebale koyma dediği kişiden değil direk diyen tarafından çekilmiş bir foto
-
@hazirlanan ben inandim ne yalan soleyim 79la kapatmis dguy
-
Böyle şeylere bende inanmam arkadaşlar konuşunca ve görünce paylaştım meraktan yani inandığımdan değil
-
üstadlardan zor öğrendim demiş tüm illeri yazmış tek tek yaz kardeşim bu bu dicek halleri
yok biraz çelişkili ama rakamlar olası -
bence de rakamlar mantıklı
-
Banada mantıklı bi tahmin geldi Ankara yolu okuyabilen var mi 2. Sırada benim gözler seçemiyor
-
Sinek rumuzlu bir arkadaş 79 ile kapattı arkadaşlar yazıp sonrasında baya bir saçmalamıştı. Sahiden 79 ile kapatırsa enteresan ki 79 da olası yani.
-
@şampiyon 78 hocam
-
@toranj teşekkür ederim tahminler bana mantıklı geldi siz ne diyorsunuz hocam
-
@şampiyon bence de mantıklı gayet olası rakamlar.. doğruysa hiç şaşırmam
-
Yaaaaa ahahahahah whatsappda yazıyı yazan kişi ekran görüntüsünü alıp atmış yazan kişi bak böyle işkembeden sallama görmedim birincisi o ekran görüntüsünü fotoğrafı paylaşıp beni vebale koyma diyen değil gönderilen kişi paylaşsaydı ulan belki derdim de insan bir iki de konuşma yayınlardı üst taraftan komiklikler şakalar güzel kafa
-
@alika28 bende onu dedim . Guy olan arkadaşlarımdan biliyorum kağıt kalem kullanmıyorlar pek. Hepsinin mührü filan var. Ayrıca gib de fujitsu marka pc var mı ?
-
@secret var
-
@gresham-t kardeşim ne yani kapatıp gitsin mi dükkanı ? Sizi ne bu kadar rahatsız ediyor . Kapatıp hiç birşey yazmasa daha mı iyi olacak ? Kendisini savunmuyorum ama ne yani bu söylediği doğru çıkmadı ? Kapatıp gitti lafları . Saçma sapan işleriniz var ya
-
Fark ettiniz mi ayrıca mesajı gönderen ss almasının yanında mesaj tek tık daha kimseye iletilmemiş yani ve vebale koyma diyen mi gönderdi bunu. İstanbul 81 yazıyor bu doğru mu gerçekten tamam 80 le kapatacağını düşünüyordum kesin ama bu görsele inanmadım ben de
-
@lex-fori pc markasından tutturdu da o kalem ve kağıt umut olamadı bana pek.