2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@can-mavi sta sorusunu sen ne kabul ettin?
-
@zenginmemur değildi , özel fonun borçlu olduğu tek şık vardı, gag sorusunda da yaptığını çok net hatırlarsın bir tarafta fazla hesap olan tek şık vardı
-
@can-mavi tamamdir dostum o zman sta sorusu cevap kesin nedir?
-
@zenginmemur şta sorusu dava devam ettiği için sadece yapılan tahsil kadar kapatılacaktı, dava bitene kadar şta nın hepsini kapatırsan ihtiyatlılık ilkesine aykırı oluyor
-
@can-mavi hocam hatta d şıkkındaydı cevap dogru mu?
-
@zenginmemur o kadar maalesef hatırlamıyorum
-
@zenginmemur hocam sta sorusunda diğer şıkkı işaretleyenler bile ikna oldu sen olamadın bi türlü burda tartışıldı diye soruyu şüpheli getirmeye gerek yok. verginin 4t si kadar cevabı net olan bir soru.
-
@ultras06 dogrudur hocam takip edemedim tabi gib ne kabul ettiği önemli
-
@ultras06 hocam neydi cevap yazabılırmısın
-
@can-mavi dostum bu pozitif dissalikta yanlis olani soruyirdu.Bn esittir olani yaptım cevap sence ne olcak
-
@zenginmemur o soru hakkında bir fikrim yok çünkü ben doğruyu soruyor diye 'piyasa başarısızlığıdır' cevabını işaretledim, o yüzden diğer şıklara detaylı bakmadım, ama soru yanlış olanı soruyordu, yani bir şey demem yanıltıcı olur
-
@can-mavi benimde böyle okuyup yanlis yaptigim soru cok var
-
@atanamayan hocam bazıları hatta çoğu menkul kıymet satışı gibi düşünüp hepsini kapatmış 350 bin ticari alacaklar karşılığı cevabını işaretlemiş dava sürdüğü için 280 bin kapatılacaktı. cevap 280 bin şüpheli ticari alacaklar alacaklı
-
@can-mavi bende tam hatırlamamakla birlikte doğruyu soruyor diye sübvansiyon falan olan şıkkı isaretledim
-
31 temmuz 2018 tarihinden nefret eder oldum
-
@can-mavi bence de 1 den fazla cevabı var çünkü
-
@zenginmemur doğru aslında pek çok insan için 98 sorudan başladı sınav sallayıp tutturdularsa o ayrı
-
Arkadaslar bir sey soracagim,elimizdeki cikmis sorular kitabinda,iste sorunun dogru cevabi a ama gib c olarak kabul etmistir gibi seyler var,bu artik aciklanmiyor biliyorum,yani sorular ve cevaplari ancak bu sekilde ikilemde olup gib in kabul ettigi cevaba o tarihten sonra bir itiraz mudahele olamiyor degil mi?Yani gib dogrusu diye bir sey var biz ne kadar farkli dusunsek de??
-
bu forumda halihazırda kurumlarda çalışan arkadaşlar var. dün puanlarla ilgili bi tablo ortaya çıktı. bu şekilde bi sızma mümkün mü? guu belki optikler okunmadı bile ama dguy da bence şu an herşey belli.o yüzden soruyorum
-
@toranj 2015 guy da olmuştu açıklanmadan biri taban puanları paylaşmıştı. Bire bir tuttu.