2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@lex-fori Trumpun tivitiyle ekonomimi çöker birader kur 6 lira olduktan sonra trump denmeye başladı.
-
Gib'i aradım aldığım cevaplar
- ne zaman acıklanacağını bilemeyiz
- tarih veremeyiz
- Kurul ne zaman isterse
- Beklemeye devam edin
- Beklemekten başka yapacak birşey yok vs vs..
Bu işi devlet sırrına dönüştürdüler her sene 1-4 gün arasında açıklayan kurum neden 24 gündür açıklamadığını belirtmek zorunda..
-
perşembe açıklanırsa açıklanır değilse bu haftadan umudu kesicez
-
Tuğrul koçer denen adam.hic mi uslanmaz..salı çarşambaya sarkabilir de demişti,aslında basit bir duyumcudan öteye gidemiyor ,böyle söyleyince egosunu tatmin ediyor,ne olur birisi twitter da suna bir iki laf etsin,bizim.üstümüzden prim.yapiyor
-
@istatistikçik kur üzerinde ABD üzerinden spekülasyon var trumpin tweet'i yle ekonomi çokmuyor zaten boş yapma
-
@lex-fori Lan dellendirme adamı faizi düşürün diye diye merkez bankasının işine karışa karışa bu hale geldi.Eski MB başkanı Erdem Başçı 4 saat sunum yapmıştı zamanında.Ne olursa dış mihraklar
-
@bydaler kardesim sonra Tuğrul kocere bişey diyince burda bize ne zararı var diyenler oldu adam yalancının teki kardeşim 2 yıldır biliyorum adamı. bu yeni yetme comezler bilmediklerinden gelmişler bize burda adamı savunuyorlar
-
@lex-fori kesinlikle haklısın kardeşim
-
@bydaler Bence bu kişiyle olan sıkıntınızı bizzat kendisine siz ileterek çözebilirsiniz. Birilerinin bu adama bişey söylemesini dilemekten daha makul olur sanırım. Sonuçta herkes kendi işini kendisi görmeli.
-
Yalnız ciddi ciddi açıklamıyorlar la..
-
Şimdi sınav duyurularına bakıyorım en son 31 temmuzda bir içerik yayımlanmış. Acaba diyorum feykin kralını 31 Ağustos’ta mı yapacaklar. Sanki herkes 31 temmuz sanacak bir süre idrak edemeyecek mini kaos yaşanacak gibisinden. Başka bir açıklama gelmiyor aklıma.
-
@hahamas hocam senin yanlisin var.Mülakatlar 5 ay sonra oldu ise baslamada 2018 subatta oldu yani nerdeyse 1 yıl.Bu konularda hafızam iyidir elenmeseydim sürecin icinde olacaktim nasipte yokmus
-
@zenginmemur 27 aralıkta işe başladım hocam. Şubattada baslayan oldu tabi.
-
açıklansın artık.
-
Bence duyumu olan illa ki var da forum öyle bir hale döndü ki daha kimse söylemiyor duyumu olsa bile
-
@noturns çok haklısınız valla
-
@bydaler ben söylendim beni engelledi
-
Arkadaslar su aşamada sistemden başvuruyu cekip bilgilerde değişiklik yapan var mı bir sıkıntı oluyor mu
-
Bugundee mi aciklanmayacak!!
-
@duyguuu37 açıklanmayacak sanırım biz bekledikçe açıklanmıyor bu meret ne zaman ümidi keseriz o zaman açıklarlar.