2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@thorstein-veblen ben kestim sizi bekliyorum dostum :)))) join the Club
-
@thorstein-veblen diliyorum ki hocam,bu gec aciklamalarini erken mulakat yapip,ise erken baslatmakla telafi ederler
-
Ama galiba af edersiniz ama,gib bizi salliyor arkadaslar,zaten secim araligi bin baskiyla ilan geldi,galiba surec uzun olacak gibi,umudum olmamasi yonunde tabi
-
@duyguuu37 bı duyum vardı yıl başına ise baslatacaklar diye. Umarım 2020 yi kastetmemislerdir
-
@ceks74 kesseydiniz sanırım şu an bu başlıkta olmazdınız hocam hiçbirimiz olmazdık @duyguuu37 keşke nickiniz pollyanna olarak alsaydınız sanmıyorum ki o kadar bizi düşünsünler ama birşeylerin yolunda olmadığı kesin bu kadar uzaması manasız.
-
Bugün açıklanmayacak gibi
-
@thorstein-veblen pollyana degil de umut diyelim hocam,birde tecrubeli arkadaslarin soyledigine gore gib icin bayag ilginc bir sure olmus bu bilmiyorum ki bugunde olmazsa zaten persembede resmi tatil surec cok uzar
-
@duyguuu37 aradaki çarşamba çarşafa mı dolandı ?
-
Dizi bulayım ben en iyisi yeni bi tane:)
-
@can-mavi yok hocam: )ben saliya cok sartlanmistim o sebebten dedim
-
@duyguuu37 :)) inşallah diyelim, daha gün bitmedi
-
Dguy hazırdı sadece imzaya kaldı deniliyordu. Bence guyuda okuyup öyle açıklayacaklar. Bam bam ikisi aynı anda
-
dguy da iptal edilecek soru varr mı arkadaslar
-
@paradoks89 bence kaza-i rüşt sorusu
-
@george duyum var mı?
-
@can-mavi kaza-i rüşt sorusu neden hatali
-
Duyum yok arkadaşlar duyduklarimizi ilettigimiz zaman yanlış anlaşılıyor. Kimse kimseyi kirmak istemez. İnsaalh en kisa surede açıklarlar.
-
@george siz iletin hocam biz yanls anlamayiz
-
Söylenecek tek bi söz kaldı. Tuttuğun takım küme düşsün ey gib !
-
Gib: sınav var gençler.
Gençler:Hurraaa!
Gib:Haydi geçmiş olsun.
Gençler: ne zaman açıklanır?
Gib:Hele bakarız.
Gençler: Tmm
Gib: Hele nerde benim yapılandırmam?
Gençler: Efendim sonuçlar?
Gib: Hele bir de guy yapam.
Gençler: eee sonuçlar?
Gib: İyi bayramlar.
Gençler: Yok evlenmedim dayı. Yok yok sınava giriyom işte. Yok dayı onlar açıktan alım. He dayı ben malım.
Gib: Ahahahahahahahahah :))
Gençliği solanlar: :(((((