2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@kaymakam 85-100 arası 120 kişi ise iyi üstad ben kötümser bakmıştım biraz kendimce. Çevremde gerçekten çalışkan arkadaşlarımın da 10-12 civarı yanlışı çıkınca düşer diye düşünmeye başladım artık 78 gibi düşünüyorum son adayın puanını
-
@rybczynski2 yakında belli olur bakalım
-
Sınavdan çıktım herkes 90 ustu kapadir 1 gün geçti 85 , 2 gün geçti 80 aşağı yön bir piyasa mevcut:) bence 75-76 arası kapattir bi tahminde benden olsun
-
Hocam sizinde tecrübenizden yararlanalım o zaman sizde puan aralığını analiz eder misiniz rica etsem @victory-carleone
-
@victory-carleone Ben anlamıyorum ki zaten soru hazırlamak ne kadar zor olabilir.Hiçbir şey yapamıyorsan çıkmış kpss sorularının biraz farklısını sor.
-
@şampiyon maliyenin sınavlarında analizde zor ama ben 79-80 aralığı düşünüyorum sunavdan çıkınca 85 in altına düşmez diye düşündüm ama bu sınava belliki herkez benim gibi hazırlanamamış ben en son 2013 sınavına girmiştim şimdiye kadar gördüğüm en zor sınavdı ve bence kimse sonavın böyle kolay olacağını beklemiyordu sınav kolay olunca rehavete kapıldık galiba hep beraber
-
@shanks asıl sormamız gereken bence şimdiye kadar olan sınavlar şibeliydi bir şekilde fetöden yada başka birşeylerden yav bu sonavlarda neden hiç soru tarzı ve şekli değişmiyor acaba hatta aynı sorular geliyor
-
@victory-carleone Şaibe değişmez anca yapan değişir.
-
Siz artık maliyenin sınavını göre göre çok kolay gelmiş olabilir size hocam aksine çok düşürücü sorularda vardı bence ayrıca 2013 71 ile kapatmış sanrm bu ondan çok çok mu kolaydı da 79 u görebilir ki siz tecrübelisiniz güzel geçmiş herkes öyle değil o da var @victory-carleone
-
@şampiyon arkadaşlar gib in sayfasına girilmişti bir bakar msnz?
-
heyecanlandırmayım ama gib kapandı
-
@eliff girilmiyo demek istedim
-
Duyurulara giremiyorum ?
-
@hahamas ben de yazacaktım bir bende öyledir durduk yere heycanlandırırım diye demedim ama ben de giremiyorum
-
@teslame bir sürü kişi pusudaymış meğerse ahhahah
-
@eliff bende giremiyorum
-
Gelme ihtimali olabilir mi acaba ? Teknik olarak anlayan var mı bu konudan ?
-
evet,yine başladı.ben de giremiyorum
-
Ben de giremiyorum
-
Gib'in kendi sitesine de girilmiyor.