2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@adnan-ötüken Yok kardeşim onlardan değilim hepinizin hakkında hayırlısı olsun
-
@adnan-ötüken aynen duyumculara itibar etmeyin dediniz şimdi de yarın diyosunuz
-
@emredurmaz, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
hocam yarın sabah sınav komisyonu oecd de toplanacak inşallah öğleden sonra diyelim
Arkadaşlar her şeye inanmayın artık yeter
-
@eliff hocam benimki duyum değil yarın sabah sınav komisyonu toplanacak bundan eminim
-
@son-kurşun gel iddiaya girelim olur mu
-
Niye toplaniyo komisyon itirazlara bakmak icin mi oyleyse daha uzar
-
Komisyon sorulari inceleyecek.kagitlar optik okuyucuya verilecek.liste ust yaziyla baskanlara gidecek imza silsilesi şipşak bitecek bi gunde olcak hersey iyiymis.
-
Arkadaşlar zaten dikkat ederseniz son guy 4 gün sonra, son yapılan avukatlık sınavı 14 temmuzda yapıldı 18 temmuzda açıklandı o da 4 gün sürdü. Muhtemelen gibin sınav açıklama standardı aynı gece açıklamadan 4. Gün açıklamaya geçti. Bu durum tesadüf değilse dguy için 4. Gün yarın oluyor. Duyum değil ama görünen köy yarını işaret ediyor bakalım açıklanacak mı
-
Arkadaşlar ben şu zaman bu zaman açıklanır demiyorum bende bilmiyorum ne zaman açıklanacağını ama komisyon toplandıktan sonra açıklanacağı kesin
-
Sessizlik!!!
-
@biriibfli sınav sonuçları belli zaten. Komisyon incelemeyi yapacak. İtirazlık durum var mı yok mu diye. Ki önceki yıllarda sınav gecesine açıklanıyordu eskiler bilir son zamanlarda birkaç gün sonra açıklanmaya başladı gib in sınavları başarılar. Dünden beri sınav ekibi çalışıyor .
-
Arkadaşlar şimdiden uyarıyorum guyda da sınav gecesinden itibaren beklenti yaratmayalım yaklaşık 6.5 ay yaşlandım
-
Yeni sınavlar olsa da soru tartışsak sıkıldım
-
Artık yarına kaldı dimi
-
bu sessizlik beni öldürecek
-
Yarin derse başlamak sart oldu.Yoksa guydanda elenceğiz.
-
@zenginmemur guyda rekabet daha fazla olacak.
-
Yarın kaçta açıklanır acaba
-
@shanks ilk önce yarın açıklanır mı onu öğrenmemiz lazım hocam
-