2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
O değil de vergi yükü müydü vergi kapasitesi miydi?
-
@no33 hızır idi yunus idi
-
@no33 o soru iptal olmazsa ben iptal olucam..... Gelişimime bu şekilde engel olmazlarsa sevinirim. Teşekkürler.
-
@bengidönüş iptal olmaz. Farklı kurum sınavlarında aynısı sorulmuş. Burada defalarca paylaşıldı.
-
Bian evvel aciklansin da @otuzyılsavaşı ni kazandigi icin tebrik edecegim insallah:) basligi takipten biz uzaktan yorulduk. Hadi gib:/
-
@1umut
inşallah.şimdiden çok çok teşekkür ediyorum :)) yarın son olur inşallah hiçbir şey yapamıyorum -
@pareto_wilfredo hocam bu sessizlik , belirsizlik cok yordu.
Hiç haber Yok mu yarın açıklanma ihtimali nedir ? -
@alika28 kurum yanlışını düzeltsin oran yok orda
-
@1umut sen niye girmedin hocam
-
90+ yapan 100 kişi var mıdır? 3. Gözü açık 6 hissi kuvvetli ya da süppper analiz yapanlar buyrun sohbete
-
@otuzyılsavaşı az kaldi,sabir:)) daha kutlama yapacaguk️
-
@victory-carleone hocam icmem ama bu soruya bi sigara yakilir puanim yok:(
-
@1umut
sabır kalmadu da :)yapacağuk di mi ? :(( inşallah -
@1umut ne diyosun ben senin yerine içiyim kardeş inşallah bu sene alırsın kpss nasıl geçti
-
@rybczynski2 Tahmin: 85-100 arası yapan 120 civarı olur. 80 85 arası ufak ufak yığılma artışı ile beraber 300 kişi yaklaşık.77 80 arası olay kopar ama 79 ama 78,77..
Kanımca bunların altına düşer üstüne çıkmaz. -
yarın açıklanır bence 4 gün kuralına da uymuş olurlar
-
@victory-carleone cok sukur iyi gecti hocam:) bakalım insallah bu sene yuzumuz guler️sigara icin tesekkurler:)))
-
@1umut rica ederim bende bu sene girmedim artık ben olmam sonavlarda yetime sen geçersin bir kişi eksiliyor
-
Şu dışsallık ne olur acaba ben yanlış okumuşum ama şıklarda sorunlu diyorlar
-
@shanks kardeşim ben 2011 yılından beri sınavlara giriyorum özellikle maliyenin girmediğim sınavı kalmadı ve her sınavdan sonra şıklar ve sorulardaki sıkıntıları her platformda dile getirdik biz yorulduk anlatmaktan ama bu maliyenin soru hazırlayıcıları bıkmadı bir türlü anlayacağın bunlar hiç bir soruyu şimdiye kadar iptal etmedi sanırsam ve böylede gidecek nacizane tavsiyem bu sınavdaki soruları ve şıkları sadece maliye sınablarında doğru kabul et diğer sınavlarda aman bunların şıklarını ve sorularını referans alarak çalışma ve düşünme