2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@eliff aynen oyle
-
@eliff Ben onu yaptım ama yanlış yapanlar neyi yapmıştı ödemesi mi?
-
@shanks elimde 3 tane medeni hukuk kitabı var sorular var hepsinde de 15 yaşını doldurmak şarttır yazıyor ve velinin rızası şarttır diyor,ama hakim gerekli görürse velinin rızasını aralayabilir diyor,ama gerekli görürse 15 yaşını doldurmasada olur demiyor demiyor yazıktır gunahtir,cevap kızın 15 yaşının içind e olması olan sık arkadaşlar,hadi kolay gelsin herkese
-
@bydaler Zaten 15 yaş yanlış demiyoruz birader istek yazmalıydı rıza değil diyoruz
-
@bydaler Olayı bir anla sonra cevap yaz bence
-
Yanlış anlaşılmasın ama 75 civari bekleyen arkadaslar kazanamamiş 84ve üstü bekleyen arkadaşlar da kazanmis gbi kabul edip önündeki sınavlara çalışmalı.zaman çok az.benm gibi 79 82 bekleyen arkadaşlara da Allah sabır versin ,)
-
@içerde14 O hiç belli olmaz 90 bekleyen de kaydırma yapmış olabilir korku birazda o zaten yol yorgunluğu var ilk defa bir sınavda bir numarayı yanlış işaretledim sağ olsun düzelttiler
-
@shanks olayi anladim ama sen saygiyi aştın.,neyse saglik olsun tartismanin bir anlami yok kolay gelsin herkese
-
@shanks zaten hic bisey kesin degil sadece zararin neresinden dönülebilir onun derdindeyiz
-
Gibin telefonu neydi simdi arasak birileri olurmu
-
@içerde14 Öyle de işte olmuyor okuyorum okuyorum ya ben ne okudum diyorum
-
@alika28 insallah reis bi dogru fazlamiz olur
-
@paradoks89 hocam küçüğün rızası diye bı şey varmış.kucuk ergin kılınma talebini kendi isteğiyle yapması gerekiyormus başkasının zoruyla veya etkisiyle yaparsa talepte rızası yok kabul ediliyormuş.
-
@james-buchanan eksenleri hatırlamıyorum dostum şimdi yanlış hatırlarım ortalık karışık hiç gerek yok
-
Ya arkadaslar su pozitif disallik sorusunda b sikkinda maliyetler buyuktur demiyordu ki orda biri maliyet biri faydaydi bir tek ben mi oyle okudum. Hatta defalarca okudm. Yine de b yaptim. Eger dedigm gibiyse dogru cvbin b olmasi ihtimali var mi sizce yani marjinal sosyal maliyet buyuktur marjinal ozel fayda seklnde okudum ben.
-
@bydaler neden doğru veya neden yanlış olduğu yönünde beyanda bulunun boş yapmayın
-
@kuşçubaşıeşref Dur zaten ortalık karışık
-
@biriibfli daha öncekisayfalarda bazıları da yazdı b şıkkı marjinal sosyal maliyet >marjinal özel fayda diyedir die öyle olursa o şık doğrudur o zaman a şıkkı yanlış olur yine pozitif dışsallık MSC=MEB+MPB=MSB
MSC=marj sosyal maliyet
MEB=marj dışsal fayda
MPB=marj özel fayda
MSB=marj sosyal fayda -
Arkadaşlar çoğumuz bir çok sınava giriyoruz. Bazen şıklarda çok net bir yanlış cevap bir de muallak cevap olduğunda genellikle net yanlış olan sorunun cevabı olur. Bu yüzden çocuğun 15 yaşını tamamlamış olması çok net bir bilgidir ve sorunun iptal olacağını düşünmüyorum. Zira olmamalı da zaten
-
@uruk-hai yazdıklarımı iyi okursa sordugun sorunun cevabını alacaksın ama biraz saygı düzgün üslup bu kadar zor olmamalı...