2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@shanks İlla ayni kelime olmak zorunda degil Pey akcesi baglanma parasi muhabbeti gibi medeni kanunda kelimeler degisti riza da eskiden kalma.
-
@enki Eski ve değiştiyse kullanılmaması gerekir buda yanlış.Değişmiş sonuçta.
-
@enki Eski bi kaynakta velinin muvafakati kucugun rizasi diyor.Butun siklar yanlis mantiga gore.
-
@enki hocam allah aşkına sal gitsin, tamam rıza de olsub bitsin
-
@shanks Amac aklimizi celmek hocam zaten kucugun istegi yazsa hicbirimiz kacirmayacaktik.
-
@shanks yahu tamam kardeşim cevap küçüğün rızası olsun seni mi kırcam da bariz yanlış yaptığı sorular için gidip itiraz edenlere hakkımı haram ediyorum eğer onlar için sınav geç açıklanacaksa bu itirazlar bir geciktirici koşul olarak alınmışsa. Kaymak gibi soru, kaymak gibi cevap, kurum daha öncede sormuş neyi cevap olarak aldığıda belli. Tutup sana rıza ile isteğin farklı olsa da, birbirinden farklı anlamlar içerse de ikisininde kazai rüşt olma şartını açıklayamam çünkü kaynak atıyorum onu dahi inkar ediyorsunuz ne deyim.
-
O bu değil de şu sonuçlar hala açıklanmadı
-
@enki Doğru bir çelme değil hoca bize özellikle eski ile yeniyi karıştırmayın sakın diyordu gabin de falan o zaman sen nasıl eskiye göre soru hazırlıyorsun
-
@dguy Ben itiraz etmedim zaten anlamam o işten ama iptal edilen soruları nasıl öğreniyoruz acaba
-
@keynesinruhu Allah onların ...
-
@shanks Siz ikna olmamaya yemin etmissiniz eski yeni derken eski kanun maddelerini kastetmistir.Ben sadece eski turkce ve yeni turkce kullanimi diyorum.
-
Bari gib in sitesi kassın biraz da heyecanlanalim yine google gibi tık yok
-
@shanks merak etme sonuç listesi açıklanınca kitapcık ve soru numarası üzerinden açıklarlar.
-
@enki Tamam kanun maddesi değiştiyse eskiye göre değil yeniye göre hazırlanması gerekmez mi diyorum bende
-
@kuşçubaşıeşref dikey eksende degisken maliyet vardi . yatay ekseni hatırlaniyorum
-
@eliff herkes kendi cvbını kılıfına uyduruyo bende ttk dan okudum ve kar payı ancak dönem net karından verilir yazıyodu:)
-
Bizi unuttular heralde
-
@shanks Evet boyle soru sormak vicdani katilasmis adam isi.Ama bu sorunun cevabini degistirmiyor ne yazikki.
-
@enki Ben zaten direk yanlış kabul ettim ama bakalım
-
Gib kardeş güldük eglendik hadi açıklaa