2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@nopainnogain Arkadaşım kimse 15 yaşa laf etmiyor zaten rıza istek farkına ediyor
-
sıkılmadınız mı?
-
@shanks kardeşim soru çıkmış soru ya. Neyin inadını yapıyorsun anlamıyorum ki yok istekti yok rızaydı diye.
-
@dguy Yargıtay kararı var arkadaşım hiç bir yerinde küçüğün rızası yok ayrıca çıkmış soru olması yanlış olabileceğini değiştirmiyor 2 şıklı sayısız soruyu doğru kabul etmiş daha önce hatta cevabı olmayanları bile
-
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4379/2018-devlet-gelir-uzman-yardımcılığı-sınav-sonucu-bekleyenler-soru-tartışmayalım
yeni başlık açtım üşenmedim:) soru tartışmadan bekleyenler gelebilir. -
@hahamas hamas hocam ne zaman açıklanır?
-
kanun kucugun istegi velinin rizasi diyor. istek ve riza ayni sey olsaydi kucugun ve velinin rizasi/istegi yazardi.
bu soru ya iptal olur ya da kucugun rizasi yazan sik kabul edilir. hesabinizi ona gore yapin.
not: ben ikisini de yapmadim
-
Zaman geçtikte doğru yanlışlarimi dahi unuttum.Bu bekleme süresi fazla uzun sürmedi mi? Tuğrul hoca vardı eskiden bir tweet ile olumlu ya da olumsuz yol cizerdik.Simdi o da yok.Her gün yarın açıklanacak diye uyuyup ertesi gün hayal kırıklığı yaşıyorum.Keske artık aciklansa beklemekten çok yoruldum.İnsallah yarın açıklanır da biter bu sancılı bekleyiş.
-
@james-buchanan hamas yetkili bi abi mi?
-
@shanks arkadaşım bak sen takılmışsın oraya o yüzden kalmışsın. 50 tane kaynak atarım üşenmem de girdiğimiz kurum sınavında kabul göreni attım sana. Ayrıca küçüğün isteği de şartı küçüğün rızası da şartı senin dediğin gibi ikisi çooookk farklı şeyler olsa bile. Ama 15 yaşını DOLDURMUŞ olmak kesin, net, tartışılması abes.
-
@toranj yok hocam belki bi duyumu vardır diye soruyorum.
-
@maesteo hahaha aynen
-
@james-buchanan yani nerden duyabilir onu merak ettim de
-
@kuşçubaşıeşref hocam grafik sorusunda neyi soruyordu?
-
@biriibfli defalarca okuduysan yanlis kabul ediyorum.bi pozitif dissalliklik kalmisti yanlis okumadigim.alistik artik.
-
@istatistikçik sıkıldığımızdan yapıyoruz
-
@dguy Arkadaşım 15 yaşa laf eden yok ama tutup ta istek yerine rıza koyamazsın.İcrada takip talebi yerine izle talebi yada aciz belgesi yerine zavallı belgesi olur mu?
-
Arkadaslar bircok cumle degisti kucugun rizasi eski kaynaktan kalma riza istek anlaminda kullaniyor sizin kullandiginiz riza icazet anlaminda resim aticam atamiyorum.
-
@james-buchanan Sen de olmasan
-
@enki Yargıtay 2013 kararında istek var rıza yok