2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@kaimoğlan Ağladık bitti tükendik desek daha doğru
-
Arkadaşlar Allah kitap kuran aşkına imece de olur adem kılıç da olur başka bir kaynakta olur alın bir bakın. Bende hepsi var güncel diye Alican Dovletovunkinden bakıyorum, İngilizce ve tarih hariç geri kalan 96 soru tipinin 96 sıda var ama rakamı değişmiş ama bir şıkkı ama çözüm mantığı. Dolandırıp Dolandırıp sormuşlar. Açıklamalarında çoğu aklınızda kalan şeyin cevabı var. İtişmeyin, bakın önce hepsi çıkmış bu soruların bir tanesi bile çıkmamış olsa üzülmüycem hepsi açıklamalarda gayette mevcut.
-
@james-buchanan dostum buraya foto yükleyemiyorum lakin grafik şekli verilip hangisi doğrudur falan diyordu şıklarda artarak artan azalarak azalan vs vs vardı
-
@kuşçubaşıeşref maliyet mi
-
kanunun degistigi filan yok. istek/riza kelimeleri aynen yaziyor. ayrica akil var mantik var. 18 yas alti kisi riza gosterebilir mi?
ornegin evlat edinmede, kucugun evlat edinilmesinde velinin rizasi, kucugun menfaati aranir.
adi ustunde kucuk.
o soru %99.9 iptal.
-
@james-buchanan olabilir tam net hatırlayamadım bir şey diyemem
-
@dguy hocam o zman kacla kapatır olayi size gore en az 85.Cıkmis sorularda olmayan en az 30 soru var.Size gore yuksek kpatcak bunun neyini insanlar merak etmesin
-
@dguy itiraz etmedim nasıl edildiğini de bilmiyorum ama biri itiraz etmişsede hakkıdır yapabilir , senin ona hakkını helal edeceğin bir durum yok yani iyice kafayı yediniz.
-
Bence 78 le kapatacak
-
@dguy ya hocam görmezden gelin tartışmaları olsun bitsin. bir çok soru tartışması bana da mantıksız geliyor, hatta bazılarından öyle eminim ki ama arkadaşlar da kendince haklı. boşverin ya bu kadar gerginliğe gerek yok
-
@ultras06 evet hocam cok durdum o soru uzerinde. Ben de yanlis kabul ettim nolur nolmaz dogru cikarsa sevinirm
-
@maesteo tamam hocam ne sen bilirsin ne ben bilirim bunu Allah bilir yoksa hakkım alamam varsa alırım dediğim gibi Allah bilir fazlasını yazmıycam zaten ben yazmazdım kaç senedir takip ederim ne üyeyim ne yazarımda dayanamadım artık hesap açıp yazdım süreç uzadı müsebbibi kimse zehir zıkkım olsun hakkım yoksa da elim boş kalırım benim derdim.
-
@james-buchanan azalarak artan
-
Kaç guy sınavı 85le kapatmış ki bu 85le kapatsın. Akıl mantık az.
-
@i̇lanbekleyenbiri a
-
@i̇lanbekleyenbiri yanlış oldu
-
@shanks artarak artan yazacaktıniz sanırım hocam
-
@falanfilan aynen direk basmış oldum
-
İstekle rıza arasındaki farkı bil ama 15 yaşını doldurmuş olmayı bilme sonra gel burda ağla hadi bakalım
-
@nopainnogain O da uykusuzluk yorgunluk bu sefer 2 gün önceden mi gitsem diyorum arkadaşın evi var zaten