2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@dguy Hocam bir durun düşünün kurum böylr bir hak veriyor ve bunu kullanana hakkımı helal etmiyorum diyorsunuz bu mantıklı bir cümle mi ,Allah tabi ki herşeyi biliyor. Bu arada bende bekliyorm sizin gibi ve umutluyumda istiyorm ki hemen açıklansın sonuca göre yolumuza bakalım . Ama yasal bir hak var isteyen istediği soruya itiraz edebilir.
-
@shanks hiç sorun değil:D
-
@maesteo kardeşim ben yasal hakkını kullanana hiçbişey demiyorum. Ben açık saçık bariz şekilde belli olan durumu sürüncemede bırakanlara hakkımı helal etmiyorum bir anla lütfen artık.
-
@nopainnogain buradan tartışma çıkar hocam aman dikkat
-
@dguy Kardeşim son defa yazıyorm uzamasın ama herkes istediği soruya itiraz edebilir yani cevap Çanakkale değilde 2. Dünya savaşı diyebilir buna sen ben değil kurum karar verr. Sende artık anla yanlış konuştuğunu.
-
istek ve riza kelimelerinin farkini bilmek icin turk vatandasi olmak yeterli arkadaslar.
ha bu arada aynen agliyorum huuuuu :))
forumun seviyesi iyice deniz seviyesine yaklasmis. en iyisi uzaktan takip etmek artik. bu arada ben o soruyu gormedim bile. kitapcigin boyutundan midir yoksa hizli cozmekten midir %99 kaydirma yaparak ilerledim.
neyse iyi forumlar.
-
@maesteo tamam kardeşim tarh tebliğ tahakkuk tahsile itiraz etsinler 3 ayda açıklansın sonuçlar.
-
@eliff hocam kar dağıtımı ile hangi şık arasında kalındı söyleyebılırmısnz lütfen
-
@bydaler hocam kar dağıtımı ile hangi şık arasında kalındı söyleyebılırmsnz hatırlayamadmda diğer şıkkı?
-
@issiz Aynen hocam benim yanlis yaptigim 20 soruda iptal.
-
@james-buchanan onu tullock a sor hocam ben bilmiyorum
-
@i̇lanbekleyenbiri hocam neyi soruyordu. eksenlerde ne vardı.
-
@james-buchanan, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@i̇lanbekleyenbiri hocam neyi soruyordu. eksenlerde ne vardı.
-
Bu sene ilginç bir yıl. Bence beklediğimizden düşük kapatacak. Aksi çıkarsa cevaplarım bu iletiyi.
-
@atanamayan ortaklara borç ödenmesi diye hatırlıyorum kar taahhüdü vardı bı de siklarda , kar payı ödeme diye ekstra bı sık yoktu
-
Açıklayın artık be böyle saçma iş mi olur her sınavı 1-4 gün arası açıklıyosan bunu da açıkla bi zahmet! Açıklamayı beceremiyosan bize net bi tarih ver binlerce adayın sonuçları beklediğini biliyorsunuz hergün onlarca telefon ediliyo
-
@dguy neymiş o acik saçık ve bariz olan. Kime göre neye göre. Sen mi belirliyorsun hangi soru bariz doğru veya yanlış olduğunu.
-
@okanugur ortaklara kar payı ödeme vardi hocam
-
@fatihmavcu hem ödeme hem taahhüdü mu vardı ayrı ayrı
-
Sizce yarin aciklanirmi yoksa ptesiye mi kalir bu is