2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@guycukız Kendisini tanımam sadece takip ediyorum ve dedikleri paretoyla örtüştüğü için belirtmek istedim.Paretodan duydukdan sonra yazmiş yada kendi aldıgi bilgileri yazmis orasınıda bilemem..Dikkate aldigim tek yer ty forum
-
@firito alım iptal demedimki bn
-
@guycukız Ayrıca kimseyede kandığımiz yok evelallah..Böyle kendinden emin şekilde bilgi veren fazla kaynak olmadığı içinde dikkate alsanda almasanda yazdiklarini okuyorsun
-
Dostlar Hürriyet'de guy haber olmuş hürriyetin sayfasına girip haberin tıklanma sayısını arttırırsak haber sitede üst tarafa doğru gelir bu da emin olun bakanlık nezdinde çok etkili olur .
-
@samuelson Link atabilirmisin hocam..ulasmamiz daha kolay olur
-
-
@samuelson Twitterda Facedede yayarız
-
ALlah aşkına ney hususunds görüşürülüyor? Nerdeyse 3 yıldır ilk defa iyi bir ilan geldi! Her sene 3000 tane kom yard alınıyo onlarda bu kadar düşünmüyolarda yıllar sonra alınacak merkez uzm üzerine mi kara kara düşünüyorlar. Sadece bariz bir tıkanıklık var başka olumsuz bir şey düşünmüyorum. Kesinlikle buraya yorum yazan arkadaşlar başkalarının (yorumlarını) yazıyor. Duyduklarınız yorum arkadaşlar kesinlikle net bilgi olduğunu düşünmüyorum
-
Bence iptal muhabbeti yapmamak gerek su surecte neden boyle bi algi olusturulmaya calisiliyor hic anlam veremiyorum.
-
Buraya sınav iptal olcakmış, risk analizi iptalmiş. Böyle olumsuz negatif düşünceleri yazmak yerine!!!! Gib üzerinde baskı kurarak sınavı açıklatmak varken neden insanların psikilojisini bozuyosunuz. Yeter ya
-
@gözde duygularıma tercüman oldunuz
-
https://twitter.com/BeratAlbayrak/status/1037454939835039744?s=19. Arkadaşlar gören bir twit atsın. Sonuçlar bugün açıklanmazsa BU AKŞAM 21.00 DA ETKİNLİK VARDIR LÜTFEN KATILALIM
-
Dostlar sakin olum hepiniz lütfen. Önceliğimiz sınavın açıklanmasına dair bir şeyler söylemek ve yapmak olmalı. İptal gibi bir durumu en en son düşünmemiz lazım ki yapılmış bir sınav için kurum kültürü olan bir yerde bu çok olası değil. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi değil burası. O nedenle bi ferahlayın evvela.
Sükunetinizi koruyun, kimseye kızmayın ve kimseyi itham etmeyin. Her kim olursa olsun bir şekilde iyi niyetiyle yaklaşıyorsa meclisimizde yeri vardır. Yine son kez ricam Tuğrul Hoca hakkında da daha aklı selime davet ediyorum sizleri. Diğer hususlarda da sükunetli düşünerek hareket edelim istiyorum.
Bir etkinlik bu süreçte en mantıklı yol dostlar. Akşama bir etkinliğe girişebiliriz hep birlikte. -
Arkadaşlar daha bir ay yeni dolmuşken bu kadar kargaşa yaratmayalım. Uygun görüldüğünde açıklanır. Aylarca sınav, mülakat sonucu bekleyenler var. Onlar sakince usul usul beklerken bu aceleniz neden?
-
@paretowilfredo Hocam kusurabakmayin ama ben dayanamiyorum boyle sark kurnazligi boyle cehalet gorunce. Kendi gibi 3 5 kisiyi de almis yanina korler sagirlar birbirini agirlar seklinde surekli bi karalama... onuda gectim gunlerdir giki cikmayan adam siz yazinca bulbule dondu bi anda(!) Yine de siz bilirsiniz hocam ama bu adam size muhabbette guler yuz gostermistir halbuki arkanizdan salliyor surekli guvenmeyin hocam bende dikkat edin!
-
@guycukız Dostum kaç kez rica etmem gerekiyor acaba? Sözümüze rağmen ayıp oluyor artık bu söz ve ithamlar.
Diyorum ki biz konuştuk kendisiyle ve samimiyetini gösterdi sağolsun. Bizim için Hocanın beyanı esastır. Ardı arkasını yeri gelince düşünürüz. Onu da biz düşünürüz.
Sinirlerin yıpranmış dostum senin sen biraz dinlen en iyisi. Bi sakinleş ve kimseyi böyle itham etmeyeceğin zaman gel.
-
@guycukız itibar edilecek biri değil. çünkü bilgisi olmadan ucu açık cümlelerle habire sallıyor. açıkça bilmiyorum demiyor. dese daha iyi. salladıkça sallıyor. tek iyi yanı imece ve twitter'da verdiği destek. onun dışında sallamasyona devam.
-
@paretowilfredo hoşbulduk kardeşim bakalım neler olacak süreci hep beraber göreceğiz.
-
@paretowilfredo DGUY listeleri icin mulakata hak kazanan adaylara, mulakat oncesi güvenlik soruşturmasi mi yapiliyor da surec o yuzden uzuyor ??
-
Hep olumsuz şeyler mi okuyacağız...
Bakan Bey odasına hışımla girer eline listeleri alır ve 300 ünün değil 600 ünün de alınması talimatı veriyorum ihtiyacımız var arkadaşlar der ve dünya bir kaç dakikalığına güzelleşir