2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
BİLGİ!!!
Arkadaşlar optikler bir hafta önce okundu sonuçlar hazır.. yayınlanması için üstatlardan onay bekleniyor.. bugün Gelir İdaresi eğitim binasında üst düzey bürokratların toplantısı vardı.. Akşam için hazırlıklı olun.. guy ve dguy un aynı andan açıklanması planlanıyor -
@frie-list Allah' ağzından işitsin
-
@frie-list dguy optikleridemi 1 hafta önce okunmuş?
-
@frie-list Dostum örtüşüyor bu bilgi o nedenle makul görünüyor. Sayın Bakan ve bürokratları demek ki dguy hakkında bir karara varmış. İnşallah en az mağduriyeti ortaya çıkaracak kararlar alınır.
-
@frie-list kalbim hopladı..
Allahım doğru olsun lütfen .. -
@paretowilfredo inşallah.. temennimiz o yönde
-
Facebook 'ta agrup yöneticisi açıklama yapmış bu hafta.yuksek ihtimal açıklanır,kimse kimseyi Üzecek paylaşımlarda bulunmasın diye
-
@paretowilfredo hocam daha az kişinin mülakata kalması gibi bi durum söz konusu olabilir mi? yani mağdur edecek ya da etmeyecek ne gibi bi karar olabilir?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
en az mağduriyeti ortaya çıkaracak kararlar derken hocam sınırını bilmediğimiz bir mağduriyet var yani.
-
@frie-list Toplantı bitmişse ve eğer açiklanması kararı alınmışsa 》belki yarin belki yarındanda yakın
-
@paretowilfredo hocam magduriyetten kasıt nedir ?
-
Bekleyelim dostlar bi. Net olmadıkça bu konuya dair bir şey söylemek doğru değil. Önce sonuçlar bi gelsin.
-
Allah razı olsun bu bile rahatlattı ozman benim duyumcunun duyumcusunun duyumu patlamicak
-
@paretowilfredo üstat kötü duyumlar var anladığım kadarıyla
-
@toranj öyle bişey olmaz ama ne olabilir 300 kişi almaz 200 kişi alır derki ben 200 kişiyi yeterli gördüm. Geçen yıl vmy de yaşandı.
-
@paretowilfredo magduriyet derken alim sayisini mi dusurduler hocam
-
@nopainnogain Şu an güzel bir duyum var dostum. Net olan şeyler 1 hafta önce sonuçların belli olduğu ve açıklanmasının yakın olduğu. Bu konuda ben de teyit almaya çalışacağim bi açıklanması ve karar alınması hususlarında. Bu aşama bi geçsin sürece göre yeniden bakacağız durumlara.
-
@sonofanatolia yani 600 kişi mülakata kalacak ama 200 alacaklar.vmy de durum farklı zaten yazılıyı geçen çok az insan oluyor
-
@t-robert-malthus aynen insallah
-
@toranj zaten ust seviyede alimlar var bir de rakami dusursunler ne mutlu bize:(