2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Bu duyum geldigine gore etkinlik iptal mi arkadaslar
-
Bu kacak listeler nerede yayınlanıyor arkadaşlar. O listeye göre dguy kacla kapatmış. Kafam iyice karıştı vallahi.
-
@frie-list o zaman yaklaşıyor yaklaşmakta olan
-
O zaman ben de senaryoyu kuruyorum, risk birimi iptal lakin dguy ihtiyacı olduğu için yine de alım olacak.. Veya risk birimi, orada çalışacak vergi müfettişlerinin sınavı da sonuçlandığını için açılacak sadece 300 değil de daha az mı istiyorlar acaba, hani buradan kisiyorlarsa İstanbulu 400 e çıkarsınlar çok iyi olur
-
@hamidiye 79 du
-
@hamidiye dguy için 79 yazıyordu, İstanbul 81 falandı ama gerçekçi değildi. Biri bizim gibi sürecin içinde olup az daha tecrübeli olduğu için o listeyi hazırlamış olabilir çünkü herkes beklediği kapatma puanlarıni gördü orda
-
Anladım dostlar İnşallah 79 üstü kapatmaz diyeyim o halde.
-
Her iki sınavda da ikişer soru iptal olursa o rakamlar doğru olur büyük ihtimal aksi halde iptalsiz durum icin fazla
-
Arkadaşlar herkes kendisine göre bir senaryo yazmış
-
@falanfilan hocam o liste yayınlamdığında guy optikleri daha okunmadı diyorlardı ama bilemiycem
-
@toranj ben inanmadım hocam zaten işgüzar çok var
-
O liste tam olarak hangi gün yayınlanmıştı geçen hafta ?
-
@futureguy daha da önce yayınlandı.
-
Ben o listeden doğru olduğuna inanmıyorum
-
@toranj geçen haftadan önce bayram tatiliydi ama ?
-
Listeden kasit bu mu üstadlar? O gunlerde okunmadi diyen tugruldu. Bugun bir hafta once sinavin okunduguna dair birden fazla duyum var tugrulun aslinda sadece bizi oyaladigi tescillendi yine bakalim yine hesabi kapatip gidip gelecek mi?
Listenin tarihini bilmiyorum üstad @futureguy
-
Tahminim bu saatten sonra açıklanmaz duyumlara bakılırsa yarın büyük ihtimal
-
@albertcamus bunu yenimi anladınız turul hep aynıydı degişmez tek derdi koltugunu saglama almak
-
DGUY 79 ile kapattı deniyorda DGUY da bir tane bölüm yok ki arkadaş mühendislik var istatistik var bunların puanları illa ki farklı olacak ? kime göre neye göre 79
-
@futureguy baktım hocam sanırım geçen hafta pazartesi ya da salı gibi ortaya çıkmış