2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@can-mavi tamamdir hocam,biraz daha katilim olsa daha guzel olur sanki sanirim gormediler ya da dahil mi olmuyorlar bilmiyorum
-
@bydaler Bende bunu anlamıyorum ne zararı olacak ki.Şimdiden talepler iletilmeli yoksa Kpss'ye 1-2 ay kala yapılan şeyler kimsenin umrunda olmuyor.Ayrıca acı ama gerçek bu sınavları çoğunluk kazanamayacak
-
@duyguuu37 bence yarın yayalım , facedeki gruplarda da paylaşalım , etkinlikte
- Dguy sonuçları
- Guy sonuçları
- Ertwlenen Vmy ' nin akıbeti
Olsun , katılım çok olur
-
@zenginmemur @falanfilan @James-Buchanan
Aktif hatirladigim kisileri yaziyorum arkadaslar pazartesi sabah saatleri etkinlik yapalim diyoruz Twitter da aksam da devam ederiz -
@istatistikçik @İlanbekleyenbiri @Enki @Mustapha @umut-1-m arkadaslar pazartesi sabah saatleri etkinlik yapalim diyoruz twitter da aksam da devam edelim baskiya uygun mu sizlere?
-
@duyguuu37 o zaman rica etsem bahsettigim konularla ilgili güzel bir ileti yazıp , kimleri etiketleyecegimizi yazar misin , sonra da hem burada hem de facede paylaşalım , farkındalık olussun
-
@can-mavi facebook kullanmiyorum hocam twitter da yayabilirimsu gonderi yazma isini az sivri dili olmayan arkadas yazsa olmaz mi:(
-
@duyguuu37 o zaman ben yazayım ama altına etiket işini sana birakayim
-
@duyguuu37 akşam daha iyi değil mi?
-
@james-buchanan hocam mesaileri devam ederken yapalim diye oneri geldi
-
@Maliye bakanlığı sınavları hakkında ;
- Devlet Gelir uzmanlığı sınav sonucu haala açıklanmadı
- Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı haala açıklanmadı
- Sınava 3 gün kala ertelenen vergi müfettiş yardımcılığı sınavının akıbeti haala belli olmadı
Siz değerli büyüklerimizin bizleri anlamasını diliyor ve talep ediyoruz.
-
@duyguuu37 hocam hertürlü etkinlikte ben varım zaten. Ama azınlıkla olmuyor maalesef. Geniş çaplı organize olmamız gerekir. Olamıyorsak üçümüz beşimiz para toplayıp tag satın alalım sesimiz duyulsun artık.
-
@james-buchanan akşam da yaparız aynı iletiyle
-
@can-mavi hocam katılım çok olmuyor arka arkaya yaparsak bir defa olsun tam olsun.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@Maliye bakanlığı sınavları hakkında ;
- Devlet Gelir uzmanlığı sınav sonucu haala açıklanmadı
- Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı haala açıklanmadı
- Sınava 3 gün kala ertelenen vergi müfettiş yardımcılığı sınavının akıbeti haala belli olmadı
Siz değerli büyüklerimizin bizleri anlamasını diliyor ve talep ediyoruz.
Bunun altına etiketleyeceklerimizi de yazın da yarin face de burada filan paylaşalım
-
@james-buchanan ya ptesi aksami olursa , şimdi duyuru yaparız ptesi aksami diye , pat ptesi açıklarlar etkinlik saati rezil oluruz
-
@can-mavi
@beratalbayrak @nureddinnebati @vdkgovtr
@gibsosyalmedya @maliyebakanlığı
Baska bir sey daha ekleyecek miyiz -
@duyguuu37 @can-mavi bu konuda çok takipçisi olan popüler hesaplardan yardım almamız gerekir. sponsorlu etkinlik de düşünülebilir ama herkesin 5'er kağıt atması lazım.
-
@duyguuu37 cengiz yavili artı birkaç daire başkanı bulmamız lazım
-
@james-buchanan 5 er lira problem değil ancak çarşambaya kadar aciklanmazsa onu yaparız