2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@rassal ya eğer fake ise bu insanlarda akıl fikir kalmadı mı ayı geçmiş hala açıklanmamış sunan üzerine troll yapıyorlar..
-
@yorgunsavaşçı kim paylaşmış nerde paylaşmış yeter artık yorulduk
-
@yorgunsavaşçı fake olamaz telefonla cekmişler bilgisayarı. Yazım yanlışı var evet ama gib sayfası açık. Muhtemelen yazım yanlışı yaptılar yüklenilen esnada.
-
O fotoğrafı görmek istiyorum
1 ay bekledik bari açıklandı yazısını görelim:)) -
@ezo ay hadi insaallah ya Allah ım gelsin artık belki yanlış yükledikleri için kaldırdılar tekrar yükleyecekler.
Bugün bitsin artık bu iş. -
Allah aşkına ya görüyorsaniz kaydedip foto yükle den link alıp atamaz Misiniz lütfen ama
-
@rassal, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Ben indirdim görüntüyü ama siteye yuklemekle uğraşamam
Kardeş hızlı resim sitesine ekleyip bi link atacaksın be bu kadar insan merakta kaldı
-
@ezo 6 Eylül tarihli tahsilat duyurusu var hemen altinda ama 6 Eylül tarihli katma değer duyurusu yok.eger gerçekse bile düne ait ve hala açıklanmadı
-
@rassal biliyorum gördüm. Ama 7 Eylül yazıyordu dguy için... Aynısı geçen sene de olmuş
-
-
Teyid için sınav hizmetlerini aradım öyle birşey yok dendi.
-
@ezo, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@yorgunsavaşçı fake olamaz telefonla cekmişler bilgisayarı. Yazım yanlışı var evet ama gib sayfası açık. Muhtemelen yazım yanlışı yaptılar yüklenilen esnada.
fake hazırlamak 10 saniye sürmez kim yaptıysa kandırmış milleti
-
@rassal beceremedim bu daha deneyim
-
Bu arada,bana 3 gündür trip atan sınav hizmetlerindeki beyfendi biliyorum buradan çıkmıyorsun sen de,bir mesaj at da nicki bilelim
-
bari paylaşan elemanın ismini verin
-
Arkadaşlar site üzerinde oynama yapıp görüntü elde ediyorlar ve sizlerle alay ediyorlar büyük ihtimal değer vermeyin böye paylaşımlara.
-
@rassal Bana whatsapptan at ben yuklerim sen zahmet etme
-
Yılan hikayesine döndü be.
-
@james-buchanan dalga geçer gibi insanların damarına basma her gün aynı cümleyle ya
-
İnsanların böyle şeylerden mutluluk duyması haz alması adına üzülüyorum çünkü gerçekten sağlıklı bir birey olmadıkları kesin.