2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Çok değerli troll arkadaş 4 ağustosta yapılan... diye başlamalı cümle bunlara dikkat et yav basit hatalar yapma bidaha uyarmam bak olmadı bu yemedik
-
@Enki işte tam da böyle adamlar atandığı için bizler bu kadar çile çekiyoruz. yazık bu insanlarda memur adayı ya da memur belki de.
-
sabahtan beri siteyi yeniliyorum bunu ben nasıl göremem diye kendimce şüpeye düştüm bizi ne hallere soktun gib
-
Neyse hepimize geçmiş olsun anlık kriz yaşadık, ne insanlar var dedik
-
Çok yazıkki böyle insanlardan da uzman, müfettiş oluyor.
-
Yemin ediyorum gerizekali bunlar
-
Bekleyen bunca insan var ve artık sinirler gerildi. Sinirimizi zorlayan bu sahte bilgileri paylaşan arkadaşlar kusura bakmasn ama küfür ve hakaret yeme müptelası mi oldular ben anlayamadım.Yani içimizden gelip yazamadgmz şeyleri az buçuk öngörürsünüz. Bu hoşunuza gidiyor anladigim kadarı ile. 5kuruşluktipler
-
maliye bakanlığında tüm işler tıkanıkmış sanıyorum kimsenin kimseyi taktığı yok
-
Böyle trollere prim veren gib utansın
-
Distil Web monitör isminde eklenti var pc de. Pc ve tarayıcı sürekli açık ve 5 saniyede bir otomatik kontrol edip eğer duyuru sayfasında değişim varsa sesi sonuna kadar açık hoparlörlerde sinyal veriyor. Böyle bir yanlış duyuru varsa insan görmese de bu uygulamanın kaçırmasın imkan yok. Hep diyorum yine diyeceğim bizim rızık davamızı kendisine eğlence olarak gören ve bununla dalga geçerek prim yapmaya çalışan herkesten huzuru mahşerde davacıyım.
-
@hamidiye
Burda herkes duyduğunu, gördüğünü paylaşmıyor mu? Daha önce herhangi bir duyum vs paylaşmışmışım ? Hayir. Gördüm bu görüntüyü ve buraya yazdım bu nedir ne degildir diye sordum ? Ne var bunda ? Herkes stresli herkes sonuc bekliyor cogumuz da issiziz . Benim ne sartlarda sonuc bekledigim den sizin haberiniz yok sizinkinden de benim. Lutfen biraz saygi cevcevisinde yazin . -
Arkadaşlar fotoğrafı ben de gördüm facebookta. Bana mantıklı geldi. Ama duyuruların sıralamasına göre dün yüklendiğini düşünüyorum çünkü bugün bir tane daha duyuru var. Paint falan diyenler olmuş da o alttaki sekme paint değil de fotoğraflar sekmesi sanki. Geçen sene guy da böyle olmuştu. Önce yüklendi geri çekildi sonra aynı gün mü yüklenmişti emin değilim. Ben yaklaşıyor yaklaşmakta olan diyorum:)
-
@enki malesef sahte hocam 6 eylülde 2 duyuru var 7 eylülde duyuru olsa altında kdv ile ilgili 6 Eylül duyurusu olması lazımken tahsilat genel tebliği ile ilgili var. Bu arkadaş eskiye inmiş 7 eylülü bulmuş ardından guy ilanıyla avukatlık açıklamasını birleştirmiş bence
-
Bir "insan" neden böyle bir zahmete girer ve bundan nasıl bir keyif alır anlayamıyorum!
-
@hamidiye sinirlerin gerilsin istemiyorsan forum takip etmeyi bırakmanı öneririm. Burda insanlar duyumu, görüşlerini ve gördüklerini paylaşıyor. Ben dahil gören bir cok kişi var buraya yazdık küfür ve hakaret mi hakettik?! Eğer birine küfür edeceksen bu fake oyunları oynayana et, size duyuranlara değil.
-
Sahte bilgileri paylaşmaktan kasıt oradaki buradaki bilgileri buraya taşıyanları kesinlike katletmedm. Direk bu montajı yapanları kastettm. Yanlış anlaslmasn.
-
Arkadaşlar ayrıca sınav sonuçlarını sınav duyurularından takip edin sizin için daha rahat olur böyle genel duyuruların olduğu yerden takip edince gerekli gereksiz her duyuru önünüze düştüğü için heyecan yapabilirsiniz. Bahsettiğim link şu; http://www.gib.gov.tr/sinav_duyurulari
-
@noturns o değil de hocam sen nasıl bir sistem kurmuşsun kendine öyle. Trafik ışıklarinida kırmızıdan yeşile çevirebiliyor musunuz ?
-
Şimdiye kadar kim kaç doğru yaptıyı herkes bu foruma yazsaydı en azından bir tahmin yapardık
-
Yilan hikayesini gectik dallas olduk,yokmus oyle bir sey herkese kizmak inanmak yerine gib i arayip ogrenelim,sakin olalim.