2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Niyeyse garip seyler hep bir gunluk uyelerden geliyor..Biri diyor yarin kesin oburu diyor aciklandi kaldirildi..
-
https://hizliresim.com/ şu siteye yükleyip linki kopyalayıp paylaşacaksınız bu kadar basit.Hadi yapabilirsiniz:)
-
@enki evet bundan sonra açıklanacak tarzı cümleler kuran kişinin önce profiline girip ne zaman üye olduğu görüp ona göre yazacagim, dünde öyle birine yazmışım 3. De yaparsam yöneticiler beni atabilir
-
Arada kaynadi ama ben gibi arayinca risk ve analiz merkezinin iptal olmadığını söylediler bence bu bilgi daha degerli su an
-
@istatistikçik Bekleyin bi hocam numarami attim arkadasa yoldayim aticam dedi..Atarsa buraya yuklerim.
-
@istatistikçik hocam siteye zor üye olmuşlar, 10 sn lik işi nasıl yapacaklar, uğraşması zor, bizim gibi işsiz değiller belli ki, bizden biri görür belki yükler, kimseyi yormayalim
-
her gün sahte gündem
ekran görüntüsü yüklendi silindi,
yetkili kişi bayram izinde ,
listeler bakanın önünde bekliyor,
listelerde düzenleme yapılıyor,
alım sayısı düşecek,
güvenlik soruşturması yapılıyor o yüzden açıklanmıyor,
bakan onaylamış ama bekletiliyor.......bakalım pazartesinin gündemi ne olacak.
-
Resim Bu Arkaslar -
@enki görünmüyor dostum
-
-
ben sürekli gib sayfasındayım bi bana denk gelmemiş açıklandı yazısı
-
@enki Bariz shop resim yapilacak olan sinav diye gozukuyor cunku..
-
@enki, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Altta paint mi açık emekçi troll adam.
-
@murky adamlar nelerle uğraşıyo ya
-
asla anlayamayacağım şeylerden biri, bi insan neden uğraşırki böyle şeylerle.
-
Cümle şöyle ' 4 Ağustos tarihinde YAPILACAK OLAN' başlı başına troll
Alttaki dguy haberi kopyalanmış
-
İki resim arasındaki farkı bulur gibi bakınca 6 Eylül ile 7 Eylül duyurularına üst bilgisi farklı koyulukta sonra üste sol kenarda bi siyah çizgi var sonradan yerleştirilmiş gibi veya fotoraf çekim kusurları olabilir her neyse açıklanmış bisi yok ama bu gerçekse yakındır umarım ama sanmıyorum bu kadar fake hesap siteye üye olup saçmaliyorsa pek ala bunu da yapabilir
-
Bir kaç yıldır takip ettiğim ancak yeni üye olduğum ty. bu son olay çok güldürdü işte. 4 ağustos tarihinde yapılacak olan diyor. sınav açıklanırken yapılacak mı der yapılmış olan mı? hani geçmiş zaman vardır gelecek zaman vardır. çok özeniyorum böyle insanlara, hayattaki amaçlarına bir bakın.
-
Bu haberi yapan şu mubarek günde neyse agzimi acmiyorum.
-
Zaten siteden degil resim goruntuleyiciden acmis Bunu yapan arkadas birakin atansin bu kadar agir issizlik dusman basina.