2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Gib bu gece gelmezse, gelmez gelmez hiç bir vakit. Dağ gibi yiğitlere kıydı geçti sanki vakit.
-
@noturns bu gerçek mi
-
@zenginmemur ben kaç doğru yaptığımıda unuttum
-
Çok geç kaldın gib çok...
-
Arkadaslar memurlar. net adaylar ptt sonuclarini bekliyor diye haber yapmis bizi de yapar mi ki
-
@rul0kat ben msj attımda pek galiye alacaklarını zannetmiyorum acıklanınca haber yaparlar ancak onlar
-
dün nakadar güzeldi olumlu haberler havada uçuşuyordu bugün troll vakasıyla akşam ettik nerdeyse nie açıklanmıyor bu sonuçlar yaaa
-
Dun @frie-list verdigi duyumda mi asilsz cikti simdi
-
Bakan iran da okuduklarim kadarıyla.Yerine elbet birisi bakiyor ama is cozer mi bilinmez.Hayir ben neden bunları düşünüyorum.Bugunde aciklanmazsa beklemeyi bırakacağım olan sadece sinirlerime oldu
-
Burayı çok takip edemiyorum ama buradaki haberler yani duyumlar wp gruplarinda face gruplarinda hemen yayılıyor. Resmen insanlari boş yere umutlandiran işsizler var. Ağır konuşmak istemiyorum. Ama bu cuma günü kötü niyetle insanlari bosu boşuna umutlandirip bundan zevk alanlar Allahindan bulsunlar.
-
Beyler arayalim yoplu aramalar yapalim. Paylsalim bilgilerimizi haydi durma sen yoksan -1 sen varsan +1
-
Haydi hemen şimdi
-
herkes elini taşın altına koysun twit atalım haber sayfalarına ısrarla sürekli arayalım kurumu bıktırana kadar kaybedecek neyimiz kaldı ki ben twit atıyorum sabahtan beri saçmada olsa ama görüyrm ki armut piş ağzıma düş bir çogu
-
+1. Arti bir
-
@noturns Gib'e resmen Bubi tuzağı kurmuşsun dostum
-
-
GİB SINAV GECESİ AÇIKLADIĞI SINAV SONUÇLARINI NEDEN AÇIKLAMIYOR 1 ayı aşkındır açıklanmayan DGUY ve 20 günü aşkındır açıklanamayan GUY SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK . HİÇBİR YETKİLİ NEDEN CVP VERMİYOR. 100 BİN İİBFLİYİ VE AİLLELERİNİDE HABER YAPIN kopyalayıp tüm haber sitelerinin ne kadar haberi varsa onlara yorum olrak yapıştırıyorum .
-
Bu iş ne zaman çözülecek ya
Alt tarafı yazılı sonuç açıklayacaklar hangi yüzyılda yaşıyoruz -
Bu duyuruyu görüp ekran görüntüsünü alan arkadaş içeriğe tıklayıp sınavın kaçla kapattığını görmemiş mi ? Itibar etmeyin
-
@endeks ne içeriği kendisi yapmış onu . olmayan şeye nasıl tıklayacak