2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar 10.09.2018 pazartesi günü öğlen saat 12.00 ' da maliye bakanlığı sınavları için etkinlik yapıyoruz , katılırsanız seviniriz ... Metin asagidaki gibidir ,metnin sonuna konu ile ilgili kurum ve kişileri etiketleyebilirsiniz ,şimdiden hepimiz adına teşekkür ederim.
Maliye Bakanlığı sınavları hakkında ;
1.Devlet Gelir uzmanlığı sınav sonucu haala açıklanmadı
2.Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı haala açıklanmadı
3.Sınava 3 gün kala ertelenen vergi müfettiş yardımcılığı sınavının akıbeti haala belli olmadıSiz değerli büyüklerimizin bizleri anlamasını diliyor ve talep ediyoruz.
@beratalbayrak @nureddinnebati @vdkgovtr
@gibsosyalmedya @maliyebakanlığıTwitter etkinliği
-
Facede de burada da ara ara paylaşalım arkadaşlar
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar 10.09.2018 pazartesi günü öğlen saat 12.00 ' da maliye bakanlığı sınavları için etkinlik yapıyoruz , katılırsanız seviniriz ... Metin asagidaki gibidir ,metnin sonuna konu ile ilgili kurum ve kişileri etiketleyebilirsiniz ,şimdiden hepimiz adına teşekkür ederim.
3.Sınava 3 gün kala ertelenen vergi müfettiş yardımcılığı sınavının akıbeti haala belli olmadıSiz değerli büyüklerimizin bizleri anlamasını diliyor ve talep ediyoruz.
@gibsosyalmedya @maliyebakanlığıTwitter etkinliği
-
@can-mavi hüseyin karakum, cengiz yavilioğlunuda etiketlermisin metine
-
@gibsosyalmedya @maliyebakanlığı @hüseyinkarakum @cengizyavilioglu -
Ben takip edemedim kusuruma bakmayın pazartesi öğlen çok mantıklı gerçekten, öğle arası telefon bildirimlerinden illaki görürler
-
Yöneticiler sorun olmaz derse hareketli başlıklarda da paylaşsak güzel olur, şu aralar rekabet, sgk, sayistay, şiir sayfaları sürekli yorum alıyor
-
İletiyi twitter taslağa kaydettim inşallah kalabalık olursak etkili olabiliriz diye düşünüyorum.
-
@north-remembers o yüzden yarın yaylım yayabildigimiz kadar , hem bu 3 sınav çoğu kişiyi ilgilendiriyor
-
@can-mavi ben elimden geleni yapacağım arkadaşlarımın çoğunu ilgilendiriyor whatsapp
gruplarına yayacağım metni. -
@fernando-reges zararı olmaaycak mantıksız olacak...Daha guy sonuçları aciklanamdan dguy sonucları açıklanmadan guy ilanı nasıl gelsin,ilk başta bunlar açıklanmalı buna destek olsun lar,,,simdede 2000 guy ilanı için uğraşacaklarına sonuçların açıklamaları için uğraşsınlar anladınız mı beni
-
Yalniz bu baslikta ki kardeslerimiz 1 aydir 15 temmuz sonrasi tutulan demokrasi nobetleri gibi dguy nobeti tutuyorlar. Hepsine geceleri cay simit servisi yapilmali helal olsun
-
@duyguuu37 Her türlü etkinliğe varım.
-
Beyler beyler haydi herkes etkinliğe haydi!
-
Hesap oluşturdum,tag nedir başlayalım şimdiden
-
Arkadaşlar etkinlik yarın öğlen saat 12 de
-
Sabah 10 da başlayalım ben biraz geç katılırım çünkü geç uyanan biriyim. Vdk sınavınıda katmayı unutmayalım arkadaşlar gönderiye. Bakın o sınavında üstüne yatcaklar
-
Arkadaşlar etkinlik yarın öğlen saat 12 de
-
Sonuçlar rüyama girmeye başladı
-
Arkadaşlar ileti metnine 'yeni hükümet sistemi ile bürokrasi azalacak denmesine rağmen daha da arttı, en geç 3-4 günde açıklanan sınavlar 1 ayda açıklanamadı' gibi bir şey eklesek daha etkili olmaz mı sizce ?