2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
DGUY VE GUY SINAV SONUCU BEKLEYEN ARKADAŞLAR ÖNEMLİ !!! YARIN SAAT 12.00 DA TWİTTER ETKİNLİĞİ YAPILACAKTIR LÜTFEN KATILIM GÖSTERELİM.
-
@zenginmemur sizin kaç netiniz
-
Arkadaşlar 10.09.2018 pazartesi günü öğlen saat 12.00 ' da maliye bakanlığı sınavları için etkinlik yapıyoruz , katılırsanız seviniriz ... Metin asagidaki gibidir ,metnin sonuna konu ile ilgili kurum ve kişileri etiketleyebilirsiniz ,şimdiden hepimiz adına teşekkür ederim.
Maliye Bakanlığı sınavları hakkında ;
1.Devlet Gelir uzmanlığı sınav sonucu haala açıklanmadı
2.Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı haala açıklanmadı
3.Sınava 3 gün kala ertelenen vergi müfettiş yardımcılığı sınavının akıbeti haala belli olmadıSiz değerli büyüklerimizin bizleri anlamasını diliyor ve talep ediyoruz.
@beratalbayrak @nureddinnebati @vdkgovtr
@gibsosyalmedya @maliyebakanlığı @hüseyinkarakum @cengizyavilioglu -
@lilith hocam benim 75-80 arası gelecek gibi.
-
Sınavın açıklanması için söz yazın ben de gitarla besteleyeyim yarına var mı gönüllü
-
@istatistikçik yarın açıklanmazsa akşama güzel birşeyler yapalım hocam
-
https://youtu.be/8TrtWBqbabM
Geçen yılın guy bestesi favorim kendisi -
@desa121215 çok iyi olmuş ya
-
@zenginmemur inşallah istediğiniz gibi olur
-
Yarın öğlen 12 de Twitterdayız değil mi arkadaşlar?
-
Şuanda #iibfkadroistiyor tagı altında etkinlik var katılım gösterebilirsiniz.
-
@istatistikçik kadro falan istemiyoruz sözlerini tutsunlar yeter bıktık artık hakkımızı twitter dan millete duyurmak için çırpınıp durmaktan
-
@mrnobody dostum şuan hazırda sınav var diye böyle konuşmanın anlamı yok.Allah korusun yarın bigün kazanamazsak yine kadro lazım olacak.Ayrıca diğer arkadaşları da düşünmek lazım
-
@istatistikçik sitem amaçlı söylemiştim dostum yoksa haklısın tabi keşke gelse ilanlar ama daha guy un dguy un yazılı sonuçları açıklanmadı. Sgk 9. Promosyon iş başı yapmadi yedekler duruyor. Vdk desen söz verdiler ne olacağı belli değil.
-
@mrnobody Hocam zaten kadro için etkinlikteki amaç bu pazartesi ilan gelsin değil.Bir farkındalık yaratıp ilanı ve süreci en yakın zamana denk getirmektir.Eskiden de benzer süreçler vardı hatta yılda çift alımlar vardı.Elbette etkinlik yapmakla bu iş olmaz diyebilirsiniz,bir işe yaramadığını düşünebilirsiniz ama etkinlik yapmaktan başka da meşgul olunacak işimiz yok herhalde.Gelin toplanmışken hepsini bir arada yapalım.Hem sayımız artar hem de herkes memnun kalır
-
@desa121215 Ahahahah mükemmel ya bayıldım
-
@fernando-reges haklısınız hocam ben zaten Twitter dan destekliyorum. Benim sitemim sizlere değildi. Elimizden bisey geliyorsa elbette yapacağız.
-
DGUY VE GUY SINAV SONUCU BEKLEYEN ARKADAŞLAR ÖNEMLİ !!!
YARIN(Pazartesi) SAAT 12.00 DA TWİTTER ETKİNLİĞİ YAPILACAKTIR LÜTFEN KATILIM GÖSTERELİM. -
@biriibfli kardeşim ben açıklamıyorum ki nasıl kesin diyebilirim söyler misin?
-
Trolumuz de hic eksik olmuyor çok şükür