2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
bende tweet attım baya ama çok az kişiyle olacak iş değil hep beraber yapmak lazım
-
@duyguuu37 katılıyorum Pazartesi günü yapabiliriz geç kalmayalım
-
@lilith olur hocam tarih ve saatte karar kilalim baska arkadas yok mu katilacak
-
Arkadaşlar pazartesi günü için etkinlik saati belirleyelim bu etkinliğe katılmak isteyen arkadaşlar iletiyi beğenirse sayımızın çoklugunu görmek açısından iyi olur
-
@lilith pazar günü olmaz mı?
-
@james-buchanan pazar katılan çok olur mu bilemedim
-
Pazar daha mantıklı hafta başına nefesimizi enselerinde hissederek girsinler.
-
@duyguuu37 hocam pazartesi günü akşam 21:00 diyelim mi
-
-Devlet gelir uzm yrd sınavi ,
-Gelir uzman yard. sınavi 1 aydır açıklanmadı
-Vergi müfettişliği sınavi ertelendi sınav günü belli değil.Bunların çözüme kavuşmasını talep ediyoruz.
@BeratAlbayrak @NureddinNebati @VDKgovtr #DguyGuyAcıklansın -
-
@lilith pazar diyen bir arkadasimiz da var ama baska gun onerisi olan var mi
-
@duyguuu37 ptesi sabah
-
@duyguuu37 en güzeli çarşambayı beklemek. Açıklanmazsa otomatik olarak cumayı bekliyorsun. Yine olmazsa tekrar çarşamba-cuma serisiyle devam en azından yorulmuyor insan
-
@can-mavi sabahmesai saatlerinde istiyorsunuz yani hocam olur da katilim nasil olur ben issiz insanim her turlu katilirim ama baskalari:)
-
@walras12 beklemelere de alıştık/alıştirildik:(
-
@duyguuu37 mesai saatlerinde illaki fırsat buluruz bizde hocam ertelemeyelim yapalım şu etkinliği ya
-
Face te birisi 2000 guy ilanı için etkinlik yapalım diye yazı yazmış..yazdigina pişman olmuştur
-
@duyguuu37 ptesi sabah yapalım , akşam aynı şekilde devam ederiz , ptesi sabah akşam tok karnına etkinlik
-
@yasemen olur hocam bu yonde musaitlik varsa pazartesi mesai saati organize olalim
@lilith
@T-Robert-Malthus ?? -
@duyguuu37 bence güzel olur , bir kere de mesai saati içerisinde deneyelim