2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@bindokuzyüz3 çok sağolun
-
arkadaşlar şimdi Bümko ya baktığımdiza hala OVPyi kalkınma bk. hazırlar BK onaylar diye geçiyor. yeni sistem de ise kanunda bir boşluk var sanki. CB onaylar diyor ama kalkınma bakangli mi hazırlar başka bir kurum hiç değinmemiş.
Ne diyorsunuz fikrinizi alalim bakalım -
@te_go_çı hocam yeni başkanlık kuruldu cbye bağlı strateji ve bütçe başkanlığı diye; ovp ve ovmpyi burası hazirlayacak
-
78.65 dguya yeterken aynı puanlı kişinin guyda tercih ettiği il gelmeyecek olursa üzülürüm lan guya puan yetmez dguyu da geçemezse 2 kat üzülürüm
-
@genclerbirlikli ee hocam bumkoda hala yazmamışlar sorsalar ne diyeceğiz CB mi kalkınma ve mB yazılar hala.kafalar karışık. ;))
-
@te_go_çı hocam bümko mu geçerli sence cbk mı sitelere filan fazla takılmamak lazim bu ara. Ona bakarsan hazinenin sitesinde hazine ve maliye bakanlığı adresi olarak müsteşarlığın adresi var maliyenin sitesinde de maliye bakanlığının adresi... Ayrıca maliye tüm ilgili kuruluşları hemen sitesine eklemiş ama hazinenin genel müdürlüklerini eklememiş... Böyle bi suru örnek
-
@genclerbirlikli peki durum ne olur hocam bu değişiklikler icra iflas ? Vuk ? Tvs? Hangisinden gelir hangisinden gelmez ? Bir öngörünüz var mı ?
-
@thorstein-veblen hocam kanunlarda değişiklik yok pek, olanlar da belli zaten, bk yerine cb yazarsin mesela. Teskilatta da kesinleşen şeyler gelebilir mesela bütçeyi kim hazırlar sorusunun cevabi cb... İşin özü değişikleri takip edip güncel çalışmak lazim.
-
İStanbuldan Ankara’ya DGUY sınavına girecek olan arkadaşlar.. aracım var.. ben hariç 4 kişilik yer var. Yol giderine ortak olacak arkadaşlarla beraber gidebiliriz. 5 kişi olursak 80 tl ye gelir gidiş geliş.. ilgilenenler yazabilir..(erkek adaylar için) durumu olmayan özelden yazabilir
-
Merhaba arkadaslar sinava kayseriden ankaraya gidecek olanlar varmi ozellikle bayan arkadaslar nasil bi yol izlemeyi dusunuyorsunuz sahsen akrabada cok ama gitmek istemiyoru kimseye yuk olmk istemiyorum 4agustostan itibaren sonraki iki haftada hep ankaraya sinav icin gitmem gerekcek
-
@kayseri hocam ben sivastayim bende gidecem Rabbim.nasip ederse bende bayanim babamla gidecem
-
-
soruları daha görmeden bu soruyu sormak çok saçma ama sınav ortalama zorlukta olursa 600 kişi sizce kaç doğruyla kapatır?
-
@duyguuu37 hocam nerde kalmayi dusunuyorsunuz ben hic sinava girmedim ankarada persembe gece cikacagiz yol yorgunu olmayim diye bir gun dinlenecegim kalacak yerimiz yok
-
@duyguuu37 bende geceden cksam sabah erken saatlerde ankarada olcak gibi ordanda sinav yerinemi gecsem diyorum yoksa cokmu yorgn oluruz
-
-
@duyguuu37 evet hocam kesinlikle ben yola dayanamiyorum o yuzden kalmali giderimde kalacak yer nasil bulunur onuda bilemiyorum
-
@bg2603 sizin sahsinizda diger arkadaslar icinde nacizane onerim sinavdan 1 gun once gitmeniz iyi olur gorusundeyim. Ankaraya yabanciysaniz en azindan sinava gireceginiz yeride yine 1 gun onceden gormeniz faydali olur. Hangi otobus minubus vs gidiyor metro mu ankaray mi kullanmak gerekir bunlarin onceden bir fizibilite calismasini yapin derim ayrica bukadar strese girmeyin koskoca baskent illaki eli yuzu duzgun makul fiyatta otel pansiyon vs vardir. Zaten kalacaginiz 1 gun neticede.
-
@lion saolun hocam oneriniz icin bende bu sekilde yapmayi dusunuyorum bide ilk kez gircem 3 yildir ugrasiyorum guy icin nasip ilk sinav dguymus gelmez die hic aldirmadim simdide etekler tutustu bakalim Mevlam neylerse guzel eyler herkese basarilar Rabbim utandirmasin insllh
-
Arkadaşlar geceden binin sabah inip sınava gidin ha 1 gün önce ha 1 gün sonra fark etmez.Ben kayseriden ankaraya 5 kurum sınavına da geceden gidip sabahına sınava girdim. Halledersiniz.