2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
bugünkü mesaiyide bitirdik günün anlam ve önemini belirten kapanış şarkımla bugünlük hoşcakalının forumdaşlar www.youtube.com/watch?v=3YL4Btzcf2Q
-
@firito hocam burada kasılan duyarı hiçbir yerde bulamazsın bence not al az bilinen efsane duyarlar diye de başlık at
-
@paretowilffredo olumlu yada olumsuz netleşen birşey var mı ustadim
-
1 günümüzü daha çaldılar
-
@t-robert-malthus başkan sen daha duyum paylasma ya
-
Bekledim de gelmedin
Sevdiğimi bilmedin
Gözyaşımı silmedin
Allah cezanı versin.
Biz böyle söylerdik -
Bu hafta ovp'nin aciklanmasi bekleniyor. Bakalim orta vadede bizi daha neler bekliyor. Sahsi kanaatim bu hafta sonuclari aciklayacaklarini sanmiyorum. Bakanlikta suan bir telas vardir diye dusunuyorum. Bu telasenin icinde dguy ve guy sonuclari en sonda gelir zannimca. Umarim yanilirim ve sonuclar biran evvel aciklanir. Yillardir ösym'yi elestiririz o bile milyonlarca kisinin girdigi sinavlari 1 ay dolmadan acikliyor. 3000 kisinin sinav sonucu aciklanmasi bukadar zor olmamaliydi.
-
@lion başka.bir şey ler dönüyor ama ne
-
Yarin etkinlige ayni saatte devam edelim arkadaslar?
Yanlis bilmiyorsam Nureddin Nebati bugun basladi gorevine resmi olarak,yapilanma daha yeni olusuyor bakanlik da ozellikle yarin yüklenelim -
@duyguuu37, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Yarin etkinlige ayni saatte devam edelim arkadaslar?
Yanlis bilmiyorsam Nureddin Nebati bugun basladi gorevine resmi olarak,yapilanma daha yeni olusuyor bakanlik da ozellikle yarin yüklenelimKesinlikle
-
I. Açıklanana kadar etkinliklere devam edelim. II.Özellikle sayın bakan yardımcısının gönderisinin altına sınavın açıklanmasıyla ilgili twet atalım.
III. Atılmış olan twetleri beğenelim böylece en üstte kalsın arkadaşlar. -
Benim de şöyle bir fikrim var: bakan yarina kadar bir twit atacaktır. O attığı twitin altında tagla birlikte yer alalım. Ve bunu sürekli her girdiğimizde o gönderinin altına durumumuzu yazalım. Twit/görsel twit neyse altında diğer kişilerin twitleri ile bin iki bin yorumu bulur bu da dikkat çeker ve o gonderinin altında sonuna kadar kalırız. Bakan eski bildirimlerine bakmaz ama gönderilerin altında yazılanlara bakar
-
Duyumu bu arkadas vermis acaba kaynagi nedir @kaya-87 umarim dogrudur
-
Pardon @Kaya87
-
@biriibfli. Ne diye vermis hocam
-
@biriibfli, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Duyumu bu arkadas vermis acaba kaynagi nedir @kaya-87 umarim dogrudur
İnsaallah
-
@emre1910 nedir hocam duyum
-
Aynen bu sekilde yazmıs direkt kopyaladım >>>"bu hafta ici hatta hafta ortasina kadar aciklanicak sirayla diye duydum ben"
-
Bu saatten sonra açıklanması benim için süpriz
-
bu hafta ici hatta hafta ortasina kadar aciklanicak sirayla diye duydum ben. Yazmis