2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@duryy sözleşmeli öğretmenlerin eşleri çakılı kadro olsa dahi tayin hakları mevcut değil. Daha geçen hafta hastalığa bağlı olarak atanmalarına izin verdiler.
-
@yorgunsavaşçı Hocam aynıyız valla en fazla gunde 7-8 saat çalışabiliyorum. 12-13 saat çalışmak bu sıcaklarda zor.
-
@ilanmılano, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@yorgunsavaşçı Hocam aynıyız valla en fazla gunde 7-8 saat çalışabiliyorum. 12-13 saat çalışmak bu sıcaklarda zor.
Hocam takılıyorum ne 7-8 saat çalışması kpss tüm düzenimi bozdu kpss 3 günümü yemeseydi bu sınavı kesin kazanırım derdim şuraya da baksam buraya da baksam dedigim her yer duruyor. En sonunda dün gece bakmıyorum ulan dedim psikolijim iyice bozulmak üzere. ne olurdu önce guy sonra dguy olaydı. en çok istedigim yer burası ama en az özen gösterdiğim sınav olacak. hakkımızda hayırlısı olsun. Takmayın kafaya bu saatten sonra çalışmadığını düşünmek daha da aşağı çeker.
-
-
Ben bu gece bir şey calisicam ama iki arada kaldım. Arkadaşlar icra iflas kaç soru çıkar bir arkadas 1 demişti eğer öyleyse onu eski bilgilerden yakalamaya çalışıp işletme iktisadi ve İnkılap a yönelik calisicam. Eğer 3 4 soru ise icra iflas bakicam fikri olan ?
-
Ben bu gece bir şey calisicam ama iki arada kaldım. Arkadaşlar icra iflas kaç soru çıkar bir arkadas 1 demişti eğer öyleyse onu eski bilgilerden yakalamaya çalışıp işletme iktisadi ve İnkılap a yönelik calisicam. Eğer 3 4 soru ise icra iflas bakicam fikri olan ?
-
Sınava başvuru yapıp girmeyecek var mı rakip elenmiş okur
-
@ilanmılano cok tesekkur ederim
-
Arkadaslar sinav giris belgesi aldik bir arkadasa ama fotograf nokta kadar kucuk nerdeyse kabul olur mu ya ?
-
@non-grata @paretowilffredo üstad yardım lütfen
-
@ilanmılano, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Hocam takılıyorum ne 7-8 saat çalışması kpss tüm düzenimi bozdu kpss 3 günümü yemeseydi bu sınavı kesin kazanırım derdim şuraya da baksam buraya da baksam dedigim her yer duruyor. En sonunda dün gece bakmıyorum ulan dedim psikolijim iyice bozulmak üzere. ne olurdu önce guy sonra dguy olaydı. en çok istedigim yer burası ama en az özen gösterdiğim sınav olacak. hakkımızda hayırlısı olsun. Takmayın kafaya bu saatten sonra çalışmadığını düşünmek daha da aşağı çeker.
Anladım zaten hocam ironi yaptığını bakalım hakkımızda hayırlısı 3000 de 600 a girmek oldukça zor çalışmanın yanında şansta olması gerekiyor.
-
@non-grata baska bi tarayicidan tekrar cikti alin zira herkesin fotografi duzgun cikmis
-
@olursaolur giris belgesi siyah beyaz.problem olmuyor digmi?
-
@ayse_furkan yani olmamalı.bugune kadar ösym sınavlarına hep siyah beyaz foto ile girdim hic sorun çıkmadi ösym sorun yapmadıysa kurum da yapmaz diye düşünüyorum
-
@olursaolur hocam basvuru formuna fotograf kucuk kaydedilmis duzenliyemiyoruz yani fotografi buyutemiyoruz baska tarayicidan da aldik ayni
-
@non-grata o zaman problem yok kardesim başvuru esnasında küçük foto kaydetmissiniz onunla gideceksiniz problem yapmazlar heralde
-
@non-grata hocam bencede bir sorun olmaz yukleme boyutu ile alakali bu sekilde basvuru yapmis ve kabul edilmissiniz ama hic yuzunuz secilmiyor ise aklinizda kalmasin bence bi gelir idaresini arayin maglum son mesai saatleri bugun
-
@olursaolur yani sistem kabul etmisse sknti olmaz degil mi
-
@ceks74 hocam ben de bilmiyorum ama 4t guy denemesi var bende her denemede 3 4 tane icra iflas var isterseniz temel konu olan surelere filan bi bakin
-
@non-grata olmaz umarim hocam endiselenmeyin siz olduğunuz belli oluyorsa büyüklüğü çok da önem arz etmemeli