2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@ilanmılano Sağolun hocam asker olduğum için tuşlu tel olacak yanımda şimdiden yeri ayarlamam lazım:)
-
@denetcii Yok şimdiden bakın maltepede inince mesafe kısa olması lazım ama yanıltmak istemedim o yuzden simdiden bi kontrol edin dedim.
-
@denetcii numune hastanesi dolmusuna binerseniz tam onunde indirir hocam
-
herkes gazide mi giriyor
-
Gaziinin kampus daginik mi arkadaslar,yani binalar uzak biliyorum da farkli semtlerde olani da var mi bolumlerin,ben egitim fakultesinde girecem ama gunubirlik gelecegim merak ettim
-
Arkadaşlar elinde işletme iktisadı notu olan var mı
-
@duyguuu37 eğitim fakültesi ana kampüs de beşevler de diye biliyorum hocam, bende orada girecem
-
@wroclaw nereden bineceğim hocam oraya ?
-
aştiden gelecekseniz ankaraya biner 4 durak sonra beşevler durağında inersiniz 5 dakika yürüme mesafesinde eğitim fakültesi @denetcii
-
@sdf aştiden 4 durak mı egıtım fakultesi
-
@haldun bi sayalım aşit emek bahçelievler beşevler uzun zamandır binmiyorum ama eksiğim yoksa 4 durak
-
@sdf :D:D eyvallah hocam bende orda gırcem de bılmıyorum nasıl gıdılcegını
-
aştiden yakın ve rahat gidilebilecek bir konumda. rahat olun ankaraya bindikten sonra max. 20 dkkaya okulda olursunuz. @haldun
-
@sdf hocam peki egitim fakultesi neredebir kere gitmistim eczacilik fakultesine astiden minibus ile ayni kampus mu
-
@gannicus evet hocam ben simdi hatirladimkutuphanesine gitmistim,oyleyse yakin astiden bizim sinav yerlerimiz tesekkur ederim..
-
Arkadaşlar sınav konularında büyüme kalkınma ve para banka yok değil mi ?
-
@varolistan makronun içinde sorma ihtimalleri var.
-
Hocam benim mimarlık mühendislik fakültesi diyor eğitim değil
-
@duyguuu37 ben zaten eğitimin yerini tarif ettim arkadaşa eğitimle eczacılık çok yakın.
-
@denetcii hocam ben sizin iletinin altına eğitimi tarif etmişim başka birşeyi yanıtlayacaktım karışıklık olmuş. ama dediğim tarif eğitim fakültesinde girecek arkadaşlara rahat olur. bilgilerine.