2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Bu meslek stratejik personel oluyor mu yani calisma alani sadece ankara.Sehir disina atanan sozlesmeli personel esini cekebilirmi ankaraya
-
@falanfilan havaalanindan merkeze otobusler oluyor ankamall in önüne kadar geliyor diye biliyorum ankamallde inin minibüs e binin eğitim fakültesine zaten çok yakin
-
Arkadaslar alakasız ama bu aksam verilen kitabın perşembe günü elimde olma ihtimali nedir ? Ona göre işletme iktisadi kitabı siparis edeceğim kitapcilarda bulamadım.
-
pelikan savas gibi sitelerden verirseniz olur oralar hızlı
-
@olursaolur tamam hocam çok teşekkür ederim
-
@wroclaw Teşekkür ederim hocam
-
sınava cüzdanla girmek serbest mi?
-
Kpssden sonra ders calısılmiyo guy korkusu hepsi beni dersten sogutuyo ne zman bitcek bu cile?
-
@zenginmemur evet malesef herkes aynı durumda.
-
@zenginmemur iibf'sinin hali malesef yil boyu araliksiz ders calisma zorunlulugu,bizlerde ayniyiz inanin
-
@zenginmemur Sürec tam bi kısır döngü inşallah bu sefer bu döngüyü kırıp noktayı koyarız
-
Arkadaslar sinav belgemi aldim hala inanamiyorum bakip bakip sinav belgemi seviyorum insllh sinavda mor olmam
-
@ceks74 hocam pdf is gorur yetismez o vakte kadar
-
@bg2603 hocam pdf yi bulamadım ne yazık ki. internete pdf diye yazınca sadece içindekiler bölümünün pdf si çıktı. :))
-
@ceks74 Hocam riske atmayın pdf bulmaya çalışın. Olan arkadaşlar mutlaka vardır olmadı başlık açın o da olmadı ankarada kök çarşıda angora fotokopi olması lazım arayın rica edin mailinize atsınlar pdfyi kitap siparisi hic belli olmuyor bazen hemen bazen gunlerce verilmiyor kargoya.
-
İşletme iktisadı pdf isteyenler mail atsın ister burdan ister özelden buldum
-
@ilanmılano merhaba rica etsem pdf paylaşabilir misiniz ? Teşekkürler şimdiden
-
@ekmcg Hocam mailden attim 4-5 kişiye bi sakıncası yoksa bi yere yükleyip paylassinlar burda ben pek anlamıyorum.
-
@gmsmustafa, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Bu meslek stratejik personel oluyor mu yani calisma alani sadece ankara.Sehir disina atanan sozlesmeli personel esini cekebilirmi ankaraya
-
@ceks74 bende var dostum pdf si lazımsa hala özelden yaz gönderirim