2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@gmsmustafa where does Hans come from
-
Taşınır davasında iyiniyetli 3. Kişi malın malikş olur ve taşınır davası açılamaz
-
Aynen öylee arkadaslar emin olun kolau değildi.muhasabe kolaydı cok genel anlamda.ama sınavun geneli o kadar kolay değildi tarih ingilizce ve kitaplarda karsılasmadıgımız sorular gibi nedenlerden dolayı benim kendi fikrimce 78-80 arası kapatır
-
@frie-list 5 yıl içinde dava açıp alamıyormu?
-
@escobar hocam hisse senedi kazanci
Repo geliri
Gayrimenkul kira geliri diger sikki hatirlmadimzor gelmisti o iki soruda merak ettim -
Sorular çok kolaydı epey yüksek kapatacaktır ancak şu ingilizce sorularını bile yapamayanlar 70 yds zorunluluğu olan merkez uzmanlığı kovalıyor valla şaka gibi.
-
@balans-etkisi kotu niyetli hale gelio aldiginin sahibini öğrenince ve herzaman taşınır davasi acılır
-
@frie-list 3 gün sonra öğrendi dediği için iyi niyet iptal olur bence.sonucta ögrenmiş
-
Kdv sorusu 10 olacaktı
Damga vergisi sorusu neydi? -
@balans-etkisi sahibinin rızası dahilinde çıkmış (kiralamış ifadesi var) rızası dışında çıkmış olsaydı çalınma gasp vs nedenlerle o zaman iyiniyetli üçüncü kişiye karşı beş yıl içinde dava açılabilir
-
@escobar bnde onu yaptım
-
@keynesinruhu pul yapisturma
-
@zenginmemur üç gün içinde malın sahibi öğrenir diye hatırlıyorum ama yanlış olabilir tabi
-
@duyguuu37 son şıkkı milli piyango olabilir mi galiba ben onu yaptım ama emşn degilim
-
Kayıtli swrmaye yaptim emen degilim
-
@balans-etkisi aynen
-
@duyguuu37 diğer şık şans oyunlarıydı.ve ben onu işaretledim viv olur.
-
@frie-list hocam emin degilim ogrendigi icin iyi niyetli degikdir diye dusundum
-
@escobar, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@frie-list 3 gün sonra öğrendi dediği için iyi niyet iptal olur bence.sonucta ögrenmiş
Emin sıfatıyla zilyet ten aldığı için mülkiyet teslim ile kazanılır taşınır davası açılmaz , sonradan öğrenmesi de duru degistirmez
-
@uvb007 sen niye derdine düştün ki