2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@ahmetcky olabilir hocam benim cevaplarım. Doğru olmayabilir
-
@ahmetcky 630 du hocam siz satilan mamul maliyetini bulmussunuz bu uretilen mamul maliyeti
-
@balans-etkisi dönme geçmişe fesih ileri etkili hocam
-
@vegas maliyet 660
-
@varolistan 660 olacak
-
@duyguuu37 660 olacakti
-
@balans-etkisi 1.5 aylık olacak, kıst amartisman da o yıl ne kadar kaldıysa yılsonjna o kadar amortisman ayrılır kardeşlerim.
-
@vegas gitti soru :(((
-
Hocalrim uretim maliyetine donembasi yari mamul eklenir donemsonu yari mamul cikarilir uretilen mamul maliyeti bulunur soru bunu sormuyor muydu
660 olmasi icin uretilen mamul maliyetine donembasi mamul stok eklenir donemsonu mamul stok cikarilir buda satilan mamul olur yanlis da hatirlio olabilirim -
@balans-etkisi fesih ileriye dönüktür hocam
-
Arkadaşlar puan yorumu yapıp antipatik olmayın, ayrıca bu sınav guy dan daha kokay değil daha zordu nasıl 84 85 le kapatıyor.
-
@duyguuu37 dogru hatirliyorsunuz hocam
-
@samuelson Guy un kapattigi puanlar bu bir olmaz hocam. Puan tahminim yok ancak kiyaslama hatali olur 600 kisi girecek sonucta.
-
soru "üretilen mamul maliyeti kaçtır ?" 710+720+730 : toplam ÜRETİM maliyeti. Artı D.B yarı mamul eksi D.S yarı mamul : Üretilen mamul maliyeti. ( 630 olarak hatırlıyorum)
-
660 olmaz hocam. Sorudakş dönem başı mamul ile dönem sonu mamul ü hesaba katılmayacaktı. Dönem başı mamul katılırsa, satılabilir malzeme maliyeti olur, buna dönem sonu mamul katılırsa satılan mamul maliyeti olur. Ondan dolayı dönem başı mamul ile dönem sonu mamul hesaba katılmayacaktı
-
Ivedi yargılama ile ilgili soruda yürütmenin durdurulmasına itiraz edilir diyordu o şık yanlış değil mi?
-
@kaimoğlan orası muhakkak lakin bu sınavda guy'a kıyasla ciddi zor sorular barındırıyordu
-
@elinor-ostrom ivedi yargılamada yürütmenin durdurulmasına itiraz yok
-
Arkadaslar beni dönem başı yari mamul ekleyip dönem sonu yarı mamul çıkararak 660 buldum.... :))))))
-
HUKUK
1.Cumhurbaşkanı aday olamaz
2 Temel hak ve hurriyetler sadece kanunla durdurulur
3.Milli güvenlik Cumhurbaşkanı
4.Erginlik 15 yaş
5.Taşınmaz satış vaadi
6.Cari Hizmet Sözleşmesi
7.Odemezlik Defi
8.Hak Ehliyetine ait Taraf
9.Takip talebi
10 Ivedi yargılama yürütmenin durdurulması