2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Etimesguttan gazi eğitime en kolay nasıl gderim arkadaslar
-
Arkadaslar acil yardim baskent konuk evi gazi mimarliga yakin midir yol tarif edecek var mi once konuk evine sonra gazi mimarliga nasil gidecez
-
- Olarak arkadaşlar eğitim fakultesine gitmek isteyen aştiden ulus yönüne giden dolmuşla gider çok yakınında iner veya ankarayla besevlerde iner 5-6 dk yurur
- İİBF de girecek arkadaşlar Ankarayla beşevler durağında iner hemen okula girer veya ulus yönüne giden dolmuşa biner 5-6 dk yürür veya besevlere giden dolmus var ama uzun aralıklarla gelir(bence beklemeyin).ama karşınıza çıkarsa binin
- Mimarlik için yine ulus yönüne giden dolmuşla garda inersiniz ama çok yurursunuz en iyisi ise Ankaraya binip Tandoğan veya Maltepe'de iner azıcık yürürsün
Not1: uğraşamam derseniz aştiden taksiye binersiniz.
Not:2 gazı iktisattan mezun olalı 2 yıl oldu inşallah dediğim şeylerden değişen olmamıştır.
-
@bindokuzyüz3 ankaraya binmek için asti zemin kattan ara kata çıkıp karşıya geciceksiniz ankaraya binip besevler yönüne gidersiniz yada dolmuşa binmek için üst anayola Samsun yolu yönüne çıkmanız lazım
-
@ucanbalon trene binin hocam hipodrum durağında inin 5 dkka yürürsünüz
-
@balans-etkisi eminsiniz demi hocam
-
@ucanbalon hocam dolmuşla gelin siz yine ulus yönüne giden dolmuşa binin tren en iyisi tabi ama tercih sansiniz var yani
-
@bindokuzyüz3 tren kesinse tabiki tren hocam
-
@ucanbalon alternatifleriniz mevcut hocam
-
@bindokuzyüz3 çok teşekür ederim hocam
-
@balans-etkisi Adamı eğitim fakültesi için beşevlerde indirirsen 20dk yürütürsün. Kulağını çınlatır sonra
@iso22 Dolmuşa bin hocam sen en fazla 2dk yürüme mesafesinde inersin -
@ucanbalon eminim hocam trafik derdi yok mis demiryolu aşktır:))
-
@kolombiya hocam bu eğitim fakültesine kızılaydan en güzel nasıl giderim madem metro 20 dk yürütüyor
-
@balans-etkisi kesinlikle hocam teşekürler
-
Cüzdan otobüs kartı falan yasak mı sınava girerken.
-
@maxmin ankaraya binip besevlerde inersiniz hocam
-
@kolombiya aynen hocam madem kısa yolu biliyosunuz tarif edinde faydalansın arkadaş
-
Zorluk nasıl olacak İngilizce sorular ne seviyede olacak Kaçla kapatacak sorular sorular aklımdaki sorular
-
Arkadaşlar geçen sene guya Mimarlık fakültesinde girmiştim. 10-15 dakika yürüdüm diye hatirlıyorum okuldan kizilaya. Okula gelisim farkli bir istikamet oldugu icin simdi Kizilay'dan okula gelecegim. Bir turlu de tam hatirlayamiyorum acaba bile birisi cevap verebilir mi? Yuruyerek Kizilay'dan okula gidebilir miyiz? Ya da 3-5 kisi dolusup taksiyle mi gitsek?
-
@maxmin Kızılayda Çankaya bld.nin önünden 220-221 halk otobüslerine bin eğitimin önünde inersin hocam