2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@can-mavi hocam son soruda Faktor donatim teorisi hecksher ohlin
-
@can-mavi hocam her yerdesin
-
Gecen seneki guy ufak bir tık daha zordu
-
@gannicus pardon yanlıs yazdım yaaa ufak bir tık daha kolaydı
-
@shanks mülakat tarihleri bile hazırmış
-
Engel eğrisinin cevabı 125 değil mi? 50Q-0.2Q kara nin türevini alınca 125 çıkıyor.
-
Söyle bir fark var, guy icin 5 kat dguy için 10 kat kişi sınava girdi. Yine umut edelim de tahminler de guy ile karşılaştırma yapildiginda 10 kat dikkate alınıyor mu ( benim tahminim yok acikcasi)
-
@paca08 125 kesin hocam
-
Merhaba arkadaşlar, muhtemel kapanış puanı 77-79 aralığı 80 üzeri rahat olabilir,kendi tecrübem ve sizlerin yorumuna dayanarak böyle bir tahminde bulunuyorum.
-
@uruk-hai harbi mi
-
@can-mavi ustad kaçla kapatir tahminin var mi?
-
Benim tahminim bu sınavın 75 üzeri kapatacağıdır. Sınav kolay görünüyordu. Şuraya tahmini doğrularını herkes yazarsa aşağı yukarı ortaya çıkar. Örneklem olarak burasını baz alalım.
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@can-mavi hocam son soruda Faktor donatim teorisi hecksher ohlin
27
-
@paca08 inşallah hocam.Bnde umutsuzum tek teselli eden 600.adayın ne yaptigi zaten iyi yapan kendini ilk 300 ilk 400de bulsa arkaya sarkabilir belki
-
@uruk-hai hocam sizce kac dogruyu görur
-
arkadaşlar ayırma ilkesi sorusu neydi hatırlayamıyorum var mı soruyu hatırlayan ?
-
@zenginmemur Hocam sınav kolay görünür. Bunu neredeyse 100. kez yaşıyorum. Can mavi kardeşimiz cevapları atınca yav bunu da mı yanlış yapmışım diyorum. Kaldıki sorular açıklansa daha da artar bu sayı. 80 üstü banko mülakatta ben 75 üstü de 600. kişiden dolayı girecektir diyorum. Hatta bu daha da aşağıya düşebilir.
-
@ilanmılano asağıdakilerden hangisi gelir dağılımını bozar veya kötüleştirir gibi bir soruydu
-
@istatistikçik kesinlikle katılıyorum
-
Ben ya 87 yada 88 taş çatlasa 85 diyelim