2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
muallak sorular hariç 13 yanlış var gözüküyor. muallak olanlar yanlışsa 16-17 yanlıştan 83-84 doğru oluyor. tam sınırdayım diye düşünüyorum.
-
@wroclaw 11 yanlış banko saydım kuzi 9 da öyle böyle gelse 20 eder seninki gibi değil anlayacağın
-
@frustration konustukça bı yanlıs daha çıkar diye korkar oldum ki çıkabilir ben şüp tic alacak karsılıgı borçlu yapmıstım sanırım. ikinci kaydı soruyordu muhtemelen
-
Arkadaşlar sıkmayın canınızı. Yok 85 yeter mi yok 85'ten aşağı kapatmaz falan filan hiç takmayın bu mesajları, sonuçlar açıklanınca rahatlayacaksınız inşallah.
-
@ilanmılano şüpheli ticari alacak karsılıgı borclu olacaktı 2. Kayıtta zaten ben de öyle yaptım
-
Gib in ayni gun açıkladığı olmuştu dimi ?
-
Hazinenin geleneksel gorevi gelir yaratma gibi bir şık vardı o olamaz mi arkadaşlar?
-
@kaimoğlan yer ve zaman bakımından denkleştirme
-
@frustration şıkları hatırlayor musunuz hocam şu şüpheli tic alacak sorusunda
-
@frustration o yüzden orda direk şıklarda 350000 olanları eledim konusu kalmayan karşılık aradım şıklarda 280000 oda yoktu. Bu yüzden şüpheli ticari alacaklar borçlu 280000 yaptım mantığında şuydu.
Alacak şüpheli hale geldiğinde alacağı ilk başta şüpheli hale getirmek için
128 Şüpheli ticari alacaklar 350000
>120 ticari alacaklar 350000 kaydını yapıldığını düşündüm. Sonra şıklarda 280000 konusu kalmayan karşılık olmadığı için, başta şüpheli olarak ayırdığımız 128 hesabından alacaklı 280000 çıkarılır diye düşünüp 128 şüpheli ticari alacaklar 280000 alacaklı işaretledim. (mantık yanlış olabilir). -
78-80 arasi kapatır tahminim
-
@olursaolur, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Gib in ayni gun açıkladığı olmuştu dimi ?
Geçen yıla kadar her sene aynı gün açıklamış.
-
@kaimoğlan, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Hazinenin geleneksel gorevi gelir yaratma gibi bir şık vardı o olamaz mi arkadaşlar?
Ben de öyle yaptım ya. Klasik görevi diyordu, klasik maliye görevi gelir diye düşündüm. Ama yanlış sanırım.
-
@murky hocam sizin hesapladığınız kaç yanlış var üstü kapatmaz diye düşünüyorum
-
Bonservis bedeli sorusunda diğer maddi olmayan duran varlıklar diye bir şık var mıydı , eğer varsa cevap o , şuan 2 makale okudum bununla ilgili , haklar yapmıştım
-
@casanova aynı düşünmüşüz. Muhtemeln cevap da doğtu ama yine de başka şıklarda usrar eden arkadaşlar olduğu için yanlış kabul ettim. Doğru öıkarsa bizim için kar olur:)
-
@casanova, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@frustration o yüzden orda direk şıklarda 350000 olanları eledim konusu kalmayan karşılık aradım şıklarda 280000 oda yoktu. Bu yüzden şüpheli ticari alacaklar borçlu 280000 yaptım mantığında şuydu.
Alacak şüpheli hale geldiğinde alacağı ilk başta şüpheli hale getirmek için
128 Şüpheli ticari alacaklar 350000
>120 ticari alacaklar 350000 kaydını yapıldığını düşündüm. Sonra şıklarda 280000 konusu kalmayan karşılık olmadığı için, başta şüpheli olarak ayırdığımız 128 hesabından alacaklı 280000 çıkarılır diye düşünüp 128 şüpheli ticari alacaklar 280000 alacaklı işaretledim. (mantık yanlış olabilir).Ben de bu şekilde yaptım, aynı mantıksal gittim
-
@maxmin kardeşim şıkları tam olarak katırlamıyorum ya maalesef
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Bonservis bedeli sorusunda diğer maddi olmayan duran varlıklar diye bir şık var mıydı , eğer varsa cevap o , şuan 2 makale okudum bununla ilgili , haklar yapmıştım
Cevaplayabilecek olan ?
-
Cevapları bilemeyecegizki kurum yayınlamiyo