2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@gannicus valla ben su yol yorgunu halimle galiba geceyi bekleyecegim hocam
-
@ilanmılano evet ya acaba önceki sınavlar gece kaçta açıklanmış
-
Geçen sene guyu beklerken bir daha sınav mınav uğraşmayacam diyordum mesleğe girdik 7 ay oldu yine beklemedeyiz :))
-
@cag317 Allah'tan korkun ve şükredin hocam.Kusura da bakmayın.
-
@denetcii tabiki şükrediyoruz ama sınavlara da giriyoruz sizde inş guy olursanız aynısını yapcaksınız
-
Arkadaslar pek bakamiyorum sarj ve yol durumundan dolayi. 77 81 arası ne kadar kritik biri yorumlar mi ? :))) havlu attık mi ?
-
Geçen sene hemen gece açıklama alışkanlıklarindan vaz geçtilerdi ama bu sefer gibteki büyüklerimiz ne yapacak acaba
-
@cag317 inanın yapmayacağım hocam
-
@denetcii ne diyim siz bilirsiniz ama ben hep bir üstünü deneyecem gibi
-
@ilanmılano bu hayatın heyecanı meycanı yok
-
@duyguuu37 hocam bende yoldayım ama sanmam bu gece
-
Yav enseyi karartmayın ben gayet iyi hazırlandığımı düşünüyorum soruların çoğu çakaldı 19-20 yanlışım var , benle alakası yok ortalama zekalı insanlar yanlış yapar o soruları , ha doğru yapanların yeri elbette ilk 50-100 ,, bizim dersimiz ilk 600 ,, inşallah 75-78 gibi kapatır ,, yanlışlarımız çok normal çünkü veeeeee bu sınava 15-20 yanlış gayet doğal , tekrar söylüyorum derece yapacak olanlarla yarışmıyorum siz birinci olun ben mülakata kalayım kafi , enseyi karartmayalım
-
O değil de şu an acaba açıklanabilir mi diye bekliyoruz adamlar mışıl mışıl uyuyor olmasın
-
@cag317 ölmeden önce allah gözünüzü doyurur inşallah yoksa gözler açık gidersiniz bi fazlası olmadı diye...
-
Arkadaşlar yanlış olduğunu düşündüğünüz soru var mı ben vergi yükü sorusunu gelire oranlama diye birşey olmadıgı için yanlış olduğunu düşünüyorum ??
-
@yasaklı bayağı seviyeliymişsin gerçekten sen böyle devam et girersin
-
@yorgun-_iibfli zaten sorunun cevabı safi vergi kapasitesi hocam vergi yükü değil ki nerede bir yanlışlık düşündünüz?
-
Bende onu yaptım ama vergi kapasitesinin öyle bir tanımını bulamadım
-
@hahamas olabilir hocam arkadas demisti a4 ters cevir die felan kitapcik ters cevirip bizi carpti herhalde
-
Işıklardan haber var mi?