2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@leonwalrasbey eywalllah hocam bana bütün şuklar doğru gelmişti değişiklikler başa bela ya
-
@cag317 hocam kapatma dogruysa bana gore imkansız.
-
@ysahin2 sensin
-
@cag317 Doğru sayın mı ?
-
@paca08 evet oda 1 aydın iktisat bakmıyorum ordan geliri bile bulamadım 4 yanlış
-
@cag317 1 aydır vmy yönelik çalışıyorum hiç test çözmedim diyebilirim
-
Sınav çıkışı soru kitapçığını veren son iki kişi kalınca bu kişilerle beraber paketleniyorsu biride bendim. O arada yetkili bir ablayla kısa bir hasbihal ettik sınavda görevli olan. Sonuçların ne zaman açıklanacağını sordum, normalde bu 3000 optiği tek okumada yaklaşık 1 saatte okuyor ve belli oluyor sonuçlar ama ne zaman açıklanır bilemem dedi. En geç 1 haftaya kalmadan açıklanır tahminen, şöyle bir şekilde kendimizi içeri atsakta diğer sınavlara da rahat rahat baksak çok güzel olacak aslında çok zor değil hemen açıklayabilirler aslında şuan bile.
-
16 yanlış 5 şüpheli var kurban olayım böyle kal
-
@zenginmemur bence 80 in altına düşmez.zaten 70 den aşağıda bir kaç kişi alır.
-
sınav sırasında zorlanmıştım 70 i geçemem sandım şimdi yayınlanan sorulara bakınca 85 civarı bekliyorum.
-
@uruk-hai dur hocam zaten ortalık karışık şimdi 90+ kapatırcılar dolacak :))
-
@uruk-hai bak buna katılıyorum hocam. Sınavdan önce demiştim de linç yiyordum. Soruların 70 i 3000 aday için yapılabilecek soruları hocam kesin bak bu sınava giren 3000 aday o soruları yapardı. 15 soru zor, 15 soru çeldiriciydi. Zor olan soruların hepsini yanlış yapsan kaldı geriye 85, işte o çeldirici sorulardan iki şık arasında kalıp Al-la-hın de-di-ği o-lur diye heceleyerek sallayan şansı (bilgisi değil) fazla olan bir şekilde içeri atacak gibi kendini.
-
Benim tahminim 76-80 bandı , 650 -660 kişi de mülakata kalıŕ
-
@lex-fori şimdi hocam azalan bakiyeler dediği için yıllık 18 bin değil de 36 bin oluyor ve o da aylık 3000 oluyor. Soruda 15 kasım verilmiş ve benim gibi 45 günden hesaplayıp 4500 bulanlar yanlış yaptı çünkü kıst amartismanda eğer ayın son günü bile olsaydı aylık tam alınacaktı yani sonuç olarak kasım artı aralık çarpı 3000 eşittir 6000 sorunun cevabı.
-
Sınavda pis pis sırıtıyordum 85 den aşağı düşmem diye düşündüm çıkınca bi anamı arayım sınavım iyi geçti diyeyim dedım ama sorulara baktım ki hafiften patlamışım 99 soru bulabildik sanırım 20 yanlışım var (3 soru muğlak pozitif dışsallık sorusunu, tpp mc av sorusunu ve maliyet tablosu sorunu hatırlamıyorum yanlış kabul ettim). 78-82 aralığında gelir puanım kısmetse kpss p48im 84,... dü. çok olmasa da elimden geldiğince çalıştım hayırlısı diyelim. kısmetten öteye köy yok.
-
@casanova hangi salondu senin
-
@g-uzmanı 304 mü 303 mü neydi hocam tam hatırlamıyorum açıkcası f blok. Yoksa yanımda kalan gözlüklü arkadaşta senmiydin şu üretimin pozitif dışsallığını tartıştığımız
-
@casanova gözlüklü ama salon 409 idi
-
@tülaytan hocam gerginlik yaratmiyorum..ama bi yerden sonra tahammul sinirlari zorlaniyor.neyse uzatilacak bi mevzu degil oldu bitti sinav zaten.basarilar size de
-
@g-uzmanı yok hocam o zaman ben 3. Kattaydım ona eminim