2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Cikinca herkes kolaydi sole bole dedi bi bana mi zor geldi onlari gorunce elendim galiba dedim
-
@aroma tlfnun azizliğine uğradım yine . Haklara yazdık ancak futbolcuyu nereye yazacaktık demirbaşlara mi merak ettim.
-
@bg2603 yok hocam gönlünüzü ferah tutun. 15 soruyu öyle ha deyince yapacak adam yoktu buna eminim. Ha ama 70 soruyu 3000.olarak girmeye hak kazanan aday dahi yaptığına eminim. Önemli olan bence kişinin kendini 83 barajının üstünde tutabilmesi.
-
@casanova üstadım mesela benim kesin doğru dediğim 75 tane var 6 tane de muallak soru var yani en iyi yapacağım doğru sayısı 81’dir o da hepsi doğru çıkarsa. Yıllardır girerim kurum sınavlarına bu işlerde çok eskiyim tecrübeme dayanarak söylüyorum kolay değildi. Ama gördüğüm kadarıyla buradaki arkadaşlar iyi yapmışlar.
-
@aroma ben de bunu yaptım muhtemelen ama emin degilim. soruda bi gariplik vardi 644kkk yi bulamayinca kafa karisti
-
@casanova iki firma vardi biri icin istirak digeri icin ortak olarak dsndm ortak oldugumuz firmayi alici olarak dsnmdm tskler.
-
@ilanmılano ona takıldım ilkin ama karşılık kaydından bahsetmeden çözünce cvp yoktu zati
-
@casanova insllh hocam illaki 70 herkes yapmistir kolay gorunup sinsi soru coktu kimse farketmedi herhalde
-
@alika28 evet üstad sorular çeldiriciydi. Gerçekten basit hatalar yapıp herkesin bilmediğini yapanda oldu, bilmediği halde zor soruları yapanlarda oldu. Ne olursa olsun eğri oturup düz konuşmak gerekirse ek göstergesi 3600 olan merkez uzmanlığı için sınav hakkaniyetli değildi.
-
@tülaytan rica ederim. Soru çeldiriciydi gerçekten üzülmeyin düşürücü bir soruydu bu arada böyle düşünen bitek siz değilsiniz buna emin olun.
-
@can-mavi cevaplar mı ı işaretlediğiniz mi?
-
@sinek ben de. çünkü diğer kazanç ve irad diye biliyorum
-
@casanova kapatacağı maksimum doğru 80 olur diye tahmin ediyorum çok kişinin de canı yanar sınırda kalarak
-
@casanova hakkaniyetli değildi derken Tamam daha zor olmalıydı ama hakkaniyet ne alaka çalışan ikisinide yapar yani
-
@bg2603 hocam benim korktuğum her ne kadar biz şuanda forum sakinleri olarak konuşsak ta şuanda kaymakamlık vmy için sınavdan çıkar çıkmaz dersinin başına oturup sıkı hazırlanan ve hiiiiiçç sosyal medya kullanmayıp hayatını dersine adayan 250-300 kişiye yakın olup 90+ bekleyen bir kesimin olma ihtimali.(linç etmeyin sadece ihtimal üzerinden konuşuyorum gerçekten böyledir demiyorum sadece ihtimal) Foruma bakılırsa 79-83 deriz ama bilemeyiz ki sınava kimler girdi.
-
Engel sorusunun cvbi 125 değil miydi?
-
@cag317 kaç doğrun var hocam tahmini?
-
@casanova 87 88 bir sorudan emin değilim
-
@toranj bnde öyle yaptım cogunluk oyle yazınca yanlis kabul ettim ama 1 soru bile önemli olcak 80 altı icin.A sıkkiydi diye hatırliyorum hisse senedi kazancı sorusunu
-
@cag317 tamam hocam işte sınav daha hakkaniyetli olsaydı 72 doğrun olurdu senin diğer geri kalan kesimin ise 55-60 arası hakkaniyetten kastım bu. Size gelecek büyük ihtimal hakkınızda hayırlısı olsun. Fakat belirttiğim gibi 70 soruyu birinci olarak giren aday ile sonuncu olarak giren aday tereddütsüz işaretliyorsa bir sıkıntı var demektir.