2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@casanova o konu da anladım.İlk başta yanlış anlamışım kusura bakmayın. Açıklanmadan hiç birşey kesin değildir
-
Hocam dava açtığı bi alacaga karşılık ayırdı su kadar vb demiyorsa alacağın tamamına karşılık ayrılmıştır. Dolayısıyla süpheli ticari alacaklar karş hesabı 350000 borclu olurdi
-
@cag317, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@casanova hakkaniyetli değildi derken Tamam daha zor olmalıydı ama hakkaniyet ne alaka çalışan ikisinide yapar yani
sayın hocam çalışan ikisini de yapar da kolayı çalışmayan da yapabiliyor elbette hakkaniyetli bilgi ölçen sınav değil bu tarz sınavlar, yüzde 70 şansa dayalı.
-
@kpssa34 hangi şıktı cevap ?
-
İvedi yargılama sorusunda itiraz yok gbi bi seçenek vardı sanki cvp olarak yanlış mı hatırlıyorum acaba
-
@ist2015 a kitapçığında d şıkkı
-
2013'teki sınav aynı gün açıklanmış bu henüz açıklanmadığına göre Pazartesi günü açıklanacak gibi geldi bana.
-
@tysbyno-hi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@can-mavi cevaplar mı ı işaretlediğiniz mi?
İkisi de değil , hatirlananlar , benim cevapları değil , doğru cevaplar da degil
-
@aroma doğru hocam. Şık yürütmenin durdurulması kararına 30 gün içerisinde itiraz edilebilirdi ki o şık sorunun cevabıdır, yürütmenin durdurulmasına ivedi yargılamada itiraz edilemez.
-
Türkiye ekonomisi sorusundan emin misiniz arkadaşlar? Yabancı yatırım yasaklansın demiyor ki sınırlandırılmalı diyor teknoloji ile ilgili olan şık yanlıştı bence
-
@elinor-ostrom ama tarımda teşvik var yeni yöntemlere onu kasdetmişler bence
-
@elinor-ostrom ben bilgi teknoloji olan şİKİ yaptım , çünkü yabancı sermayenin sinirlandirilmadi azaltılması , sadece belli konularda yabancı sermayeye izin verilmesi alınan kararlar arasindaydı
-
Arkadaşlar alakasız olacak ama ekonometri okuyanlar bu sınavlara girebiliyor değilmi bir arkadaşım için soruyorum
-
@zenginmemur hatta konsensustan aldığım notlara baktım orada da öyle yazmışım. ama emin olamıyorum tabi:)
-
@paca08, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
2013'teki sınav aynı gün açıklanmış bu henüz açıklanmadığına göre Pazartesi günü açıklanacak gibi geldi bana.
Hocam 2015 teki sınav gece 2 de açıklanmış arkadaş söylemişti, belli de olmaz.
-
2013'teki sınav 71 ile kapatmış o zamanki alım sayısı İİBF için 50 iken şimdi 300 kişi alınıyor. Tahminimi 70 e düşürüyorum.
-
@can-mavi hocam ben de ilk işaretlediğim de sizin gibi düşündüm ama soruyu 2. kez okuduğumda ulusal çıkarkarı gözetme temalıydı soru
-
@tobıntax iibf yada işletme fakültesi mezunuysa girebilir. bölüm değil mezun olunan fakülte önemli hocam.
-
@can-mavi hocam sanayileşme ve yeni fabrikaların açılması olarak teşvik açısından bakarsan teknoloji dolaylı yoldan oluyordu mesela un kömür cam şeker fabrikaları gibi. Fakat yabancı sermayenin sınırlandırılması öngörülmemiş, yani Atatürk döneminde yabancı sermaye desteklenmese de karşıda çıkılmamıştır olarak düşündüm.
-
@toranj yabancı sermayeyi sinirlandirmak fa ulusal çıkarı gözeterek alınan bir karar