2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Bu gece açıklanmasını beklememek cok mu lüks
-
DGUY ANALİZ
O kadar düşer mi bilmiyorum arkadaşlar ama 75-80 aralığında kapatması muhtemel görünüyor. Şimdi bu sınavı guy mantığında değerlendirmemek lazım. Orada her il kendi içinde değerlendiriliyor burada ise topyekün bir sıralama yapılacak. Ortalama her 100 kişide 3 soru düşse doğru sayısı 18 soru totalde düşer 600 kişide. Ben en kral yapan adamın da en az 4-5 yanlışı olduğunu varsayıyorum yani ilk sıradan mülakatı kazanacak asam 95-96 doğru ile başlası bahsettiğim yanlışı çıkınca 75-80 arası bir şeyler gelecek gibi. Her geçen dakika her geçen saat aslında dört şıklı bir sınavın ne kadar kaliteli olabileceğini görüyorum. Sorular tartışılıyor cevabı şıkkın içinde gizli ama o şıkka gidene kadar bir hayli sip köşe bilgi bilmek lazım mininum 15 soru için geçerli. Sınav kesinlikle kolay değildi ama çok çok kolay 50 soru vardı. Yolu bu alan a grubundan geçen herkesin yapabileceği. Benim naçizane yorumum budur. Sizler de Fikirlerinizi belirtirseniz istişare etmiş oluruz. Teşekkürler.
-
@alika28 sınavdan çıktığım gibi bunu belirttim ben de tamamen siz gibi düşünüyorum insanlar sınavdan çıkınca o kolay gördüğü 60 soruyu direk işaretleyince aa ne kadar iyi geçti dediler ama kelime oyunlarıyla dolu bir sınavdı bence 78-78 bandında 600. Aday olacaktır ilk 300 ise +83 gibi bı durum oluşacaktır diye düşünüyorum
-
Sınavdan cikinca : 85
Otobüse binince: 80
Memlekete dönünce: 75
Gib: Işıklar yanıyor mu gardaşım ışıklar :)) -
Kamulaştırma sorusu kesin eminmisiniz ben tasarrufla ilgili olan birşey vardı onu yaptım
-
@olursaolur
Saat 12.30 : 90dan aşşağı gelmez mülakat hayırlı olsun
Saat 22.30 : Aman aman nereye geldik daha demin 75 deydim -
Ben ilk ciktigimdan beri sinavin cok da kolay olmadigini dusunuyorum,evet cok tanidik karsilastigimiz bire bir ayni olan sorular vardi,ancak guzel 20 25 civari bir soru vardi,ben de dusmesini girebilmeyi isterim ama,cok saglam puanli kisilerde girdi bu sinava ve 600 aslinda buyuk bir rakam degil o sebeble 80 den asagisi gelmez gibi geliyor bana tahminim tabi bu iyi geceler olsun
-
@duyguuu37 +1
-
Arkadaşımın en kötü 78 neti geliyormuş umarım girer.
-
Bu mülakata 650 civarı aday girer.78le kapatsa bir sürü 78 var 79la kapatsa bir sürü 79 var.
-
Bugün açıklanmasını beklemek çok mu ütopik
-
@can-mavi ustte de okumustum hocam bugun nereden cikti oyle bir sey mi var
-
@can-mavi üstad sana sormaliyiz bu soruyu
-
@duyguuu37 gib yaptığı bütün sınavları ya o gece saat 2-3 gibi açıkladı ya da ertesi gece , istisnası ise en son yapılan Guy sınavı , onu 3.gece acikladi
-
Tam kendimi 75 -80 e umut bağlıyorum.Biri geliyo yazıyo bir sey yok 600 kisi sağlammış diye açiklansada önümüze baksak.
-
Arkadaşlar guyda bugünkü sorulardan gelir mi?
-
@alperen-turkuaz, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@can-mavi üstad sana sormaliyiz bu soruyu
Kardeşim inan bir fikrim yok , işin açıkçası nasıl olsa 1 2 günde açıklanıyor diye hiçbir şey duymaya calismadim
-
@zenginmemur o birilerden biri benim galiba,ben saglam puanli biri degilim,sadece gunubirlik gittigim icin insanlarin sohbetlerini dinleme sansim oldu gercekten bu sinava saglam puani ile girip saglam hazirlanan insanlar gordum orada,bu her sinavda olur zaten onlarinda neticede kac kisi oldugu kac yaptigi onemli,insallah beklentiniz gibi olur da bircogumuz mutlu oluruz,benimki sadece tahmindi iyi geceler
-
@can-mavi bekleyelim görelim o zaman
-
Önceki sınavlarını aynı gün açıklamış. GİB GUY'da da aynı günde açıklıyor. İstisnaları ayrı tutuyorum. Bu gece açıklanmazsa bile yarın açıklar diyorum.