2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Cari oran 500.000/250.000 cevap 2’ydi. Stokları kafa karıştırmak için vermişti. 1.4 bulanlar stokları çıkarmıştır dönen varlıklarlardan muhtemelen.
Cari oran: dönen varlıklar/kvyk
Likitide(asit test oranı): dönen varlıklar-stoklar/kvyk -
@casanova yok hocam ya konuştukça batıyorum sanki
-
@nopainnogain yaa hocam 750/250 deilmiydi yaa ben 3 buldum formulude biliyorum anlamadim ki
-
@ucanbalon hocam bence bakmayın buralara. Derse de bakmayın bugün günlerdir izlemediğiniz TV izleyin, filme bakın veya müzik dinleyin canınız ne isterse. Kaç doğru kaç yanlış farketmez ne çıkarsa çıksın olmayacakmış gibi düşünün ki gelince sevinip gelmediği zaman üzülmezsiniz. Ben öyle yapıyorum şahsen size de tavsiye ederim.
-
@can-mavi hocam duran varlıklar 250, aktif toplam 750, kvyk 250 ise cari oran kaçtır?
cari oran=dönen varlıklar/kvyk
aktif toplam 750
duran varlıklar 250 ise
dönen varlıklar = aktif toplam - duran varlıklar = 750 - 250=500
cari oran = 500 / 250 = 2 -
@alika28 verilenleri hatırlıyo musunuz duran varlık aktif toplamı ve stokları vermişti ama sayıları hatırlayamadım
-
@casanova haklısınız hocam her türlü 10 kişiden 8i kaybedecek nasipte varsa olur ama insan bi strese giriyo yinede nese ben yatiyim o zaman
-
@hahamas aynen işlem bu kadardı stoklar sadece kafa karıştırmak içindi ki amacınada ulaşmış anlaşılan.
-
@hahamas dikktsizlikten gitti bi soru simdi anladim
-
@ucanbalon hocam yatın yarın kalkıp şöyle güzelce guy çıkmış sorulara asılın. Şu çıkmış sorular çöp oldu diyenler bu sınava girmiştir umarım, tamam aynısını sormamış ama çıkmış soruların konu dağılımından 70 soru vardı birebir. Guy için geç değil 2 kez dönseniz oradan bir umut böyle düşünün bu zaten lüxtü guy bizim işimiz iyi geceler size
-
@bg2603 dikkatsizlikten herkes çok basit soruları kaçırdı hocam. niye böyle oldu bilinmiyor. kitapçığın değişik biçiminden dolayımıydı acaba insana böyle sınavdaymışsın hissi vermiyordu.
-
Arkadaşlar guyda bugünkü sınavdaki sorulardan gelir mi ? Gib yapar mı böyle bişey:)
-
@i̇lanbekleyenbiri bunu bilmemiz çok zor kardeşim ama benzer sorular gelecektir
-
Ben değil de bir arkadaşımın çok iyi geçmemiş
-
@alperen-turkuaz komisyon değişti çıkmış sorulara çok güvenmeyin diyenler patladı bu sınavın guy sınavından çok farkı yoktu. Yine guyda da önceki senelerden sorular çoğunlukta olacak bence
-
@varolistan bir üstteki arkadaş paylaşmış bilgileri
-
@hahamas ben yıllardır guya girerim yani dört kez. Gib’in soru kitapçığı bu. Tam alıp cebe atmalık etkisi olmuş olabilir.
-
Kalmadı gib in o eski heyecanı yaaa, şimdi böyle oturup sonuçları bekleyecektik, birisi gib in önünden resim atacaktı ışıklar yanıyor falan
-
aktif 750ydi dönen 500 duran 250 kvyk 250 3 bulan arkadaşlar aktif/kvyk yapmış olabilir. 150 de stok vardı 500 den 150 çikarip 350yi 250 ye bölen de 1.4 bulmuş ben 2 buldum valla yanlışsa hoşca kalın bi yanlışı daha kaldıramam.
-
@gannicus Birileri açıklandı şakası yapmadan açıklasalar bari