2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Mülakata kalamassam inşallah 90’la falan kapatır çünkü 4 tane gözüm kapalı yapabileceğim soruyu kaçırmışım (cari oran, yatırımın faiz esnekliği, 7/b’de olmayan hesap ve doğrusal talep eğrisi ) ağlarım yani
-
@varolistan işte böyle düşündüğün için kalamayabilirsin belki mülakata normalde kalacağın varsa da...
-
@varolistan cari oran nie 1.4 değil hocam ben onu kaçırmışım neyi eksik hesapladık acaba
-
@ucanbalon ben 3 buldim 2 nasil oluyor hala anlamadim
-
@ucanbalon stokları tuzak olarak vermiş soruda. Ya stokları eklediniz dönen varlıklara ya da çıkardınız.
-
@ucanbalon ben de 1.4 buldum valla anlayamadım
-
@casanova öyle bir şey yazmışsın ki beni neyle suçladığını kestiremedim
-
@varolistan niye o soruları yanlış yaptığın belli oldu o zaman sıkıntı yok
-
@casanova çıkardım evet cari oran zaten dönen varlık- stoklar / kvyk değilmiydi
-
Cari oran 1.4 yahu , yapmayın 1 soru daha gitmemeli
-
@ucanbalon maalesef o likidite oranı. Cari oran dönen varlıklar/kısa vadeli yabancı kaynaklar.
-
@can-mavi aynen hocam yaa buda mı gol değildi
-
@ucanbalon donen varliklar/kvyk
-
Arkadaşlar merhaba, foruma geçenlerde kaydoldum fakat uzun süredir takip ediyorum yazmak dguy sınavı sonrasına nasip oldu, her sınav sonrası netler konusunda deyim yerindeyse bir enflasyon yaşanıyor sınavların kolaylık veya zorluk derecesine göre değişebilir ki bu da göreceli bir durumdur sonuçta ama ruh hali bile etkiliyor insanı o an ve şunu unutmamak gerekir ki insan bazen doğru cevabını bildiği soruyu dahi yanlış işaretleyebiliyor, nasipten öte köy yok, şimdiden listeye girecek olanlara başarılar giremeyecek olanlara da sabır ve gayret diliyorum, Allah herkesin hakkında hayırlı olanı versin.
-
@can-mavi hocam cari oran dönen varlık / KVyk olduğu için 2 olması lazım
-
@casanova ağlamak istiyorum yaa
-
Stokları cıkarmayacaktınız arkadaşlar cari oran sorusunda sanırım o hataya düştünüz . 1. 4 likidite oranı oluyor galiba, cari oran 2 olacak
-
@nopainnogain 7/5 ten 1,4 değil mi cevap gençler
-
@ucanbalon hocam öyle deme. Bak bir sürü oran var karışır insanlık hali moduna düşürme bak tek sen değilsin öyle düşünen ki bir sürü insan var.
-
@can-mavi cevap 2 hocam o soruda, siz likidite(asit-test) oranını buldunuz 1,4 olarak sanırım